Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Biblioteca vă invită la Maratoanele de lectură ale anului 2017


    Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea și Asociația „Comunitatea noastră” din București adresează invitația, tuturor celor pasionați de lectură, de a participa la proiectul cultural „Maratoanele de lectură ale anului 2017”. În fiecare lună a anului viitor va fi organizat un maraton online de lectură, având o tematică anume.
    În cadrul Maratonului lunii ianuarie sunt invitați să participe cei care doresc să se întreacă în lecturarea cărților de călătorii și de aventuri. Înscrierile se fac pe data de 1 ianuarie 2017, prin mail, la adresa adinaduta.acn@gmail.com. „Autoevaluarea, conținând cărțile și numărul de pagini citite, se va trimite organizatorului, tot prin mail, la adresa adinaduta.acn@gmail.com, pe data de 1 februarie 2017”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Regulile de participare la cluburile de lectură, calendarul maratoanelor de lectură pentru anul 2017 și regulile de desemnare a câștigătorilor sunt disponibile la următoarele adrese electronice:
https://www.youtube.com/watch?v=b6vay7Jm6qs
https://www.youtube.com/watch?v=6mMXX8JEk3o
https://www.youtube.com/watch?v=b6vay7Jm6qs&index=4&list=PLxRmFlWu7KY0IsxlGfAYE5CcNyZU7DYV_
„La sfârșitul fiecărei luni vor exista trei câștigători. Acestora li se vor acorda premii constând în bani. Câștigătorul premiului I va desemna o bibliotecă în vederea împrospătării fondului de carte. Asociația Comunitatea Noastră își propune să livreze o serie de cărți bibliotecii respective. Vă urăm succes!”, se detaliază în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?