Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Spectacol caritabil de Crăciun, organizat de Consiliul Județean al Elevilor


Consiliul Județean al Elevilor organizează un spectacol caritabil, de Crăciun. Evenimentul va avea loc pe 21 decembrie, de la ora 18.00, la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia. Tinerii care vor să susțină momente artistice, sunt așteptați să se înscrie.
Potrivit reprezentaților CJE un bilet de intrare costă 10 lei, iar banii strânși vor fi donați. „Dragi elevi vrânceni, CJE continuă proiectele de sărbători și vă invită la spectacolul cartiabil organizat de noi, de Crăciun!
Vă invităm pe 21 decembrie, ora 18:00 la Ateneul Popular «Maior Gh. Pastia» să petrecem magia sărbătorilor de iarnă, alături de CJE și de talentații noștri elevi vrânceni! În cadrul acestui spectacol de Crăciun, vom avea parte de voie bună, suprize, multe momente artistice și amintiri frumoase alături de ceilalți care, asemenea ție, își doresc să se bucure de magia evenimentelor de iarnă! CJE susține și promovează tinerele talente, iar noi suntem încă în căutare de momente! Dacă ai un talent și vrei să ne faci cadou o reprezentație și să te afirmi în fața publicului, indiferent dacă e muzică, dans, teatru, te așteptăm plin de energie pozitivă, să te înscrii pe mailul CJE sau să iei legătura cu membrii CJE și te așteptăm la audiții!
De asemenea, așa cum am precizat, spectacolul acesta este caritabil, întrucât cei ce își doresc să participe sunt rugați să achiziționeze un bilet în valoare de 10 lei, bani ce vor fi donați pentru a putea oferi și altor persoane fără posibilități un Crăciun frumos! Vino la spectacolul nostru, să te încarci cu voie bună, să susținem tinerele talente și să dăm dovadă de unitate între tineri! Mulțumim Ateneului Popular «Mr.Gh.Pastia» Focșani și sponsorului nostru!”
, este mesajul reprezentanților CJE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?