Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Diplome de recunoștință pentru voluntarii Crucii Roșii Vrancea


Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea au petrecut o seară frumoasă împreună, cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntarilor, marcată în fiecare an pe 5 decembrie. Aflată la cea de a șasea ediție, „Seara voluntarului de Cruce Roșie” a adunat împreună voluntari mai vechi sau mai noi, mai tineri sau mai puțini tineri, cu toții dedicați Mișcării de Cruce Roșie și implicați trup și suflet în proiectele instituției vrâncene de caritate. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Oscar din Focșani și la el a participat și fratele lui Marin Spînu, voluntarul Crucii Roșii vrîncene care a murit recent, în Italia. Pentru el s-a ținut un moment de reculegere și a fost înmânată o diplomă de recunoștință post-mortem.
    Seara a continuat cu acordarea diplomelor de recunoștință fiecărui voluntar, în semn de înaltă prețuire pentru sprijinirea misiunii umanitare a Crucii Roșii Vrancea în anul 2016. „Vă mulțumesc tuturor pentru munca și dăruirea voastră! Voi, voluntarii, sunteți forța Crucii Roșii, iar fără voi nimic nu ar fi posibil! Voluntariatul este tot un fel de donație, nu materială, ci sufletească. Voi, voluntarii, donați timp, omenie, cunoștințele voastre, căldura sufletească, energia pentru ca celor mai puțin norocoși să le fie mai bine! Vă mulțumesc pentru tot ce faceți și sper să rămâneți alături de Crucea Roșie Vrancea toată viața! La mulți ani!”, a spus Laura Breană, președintele Crucii Roșii Vrancea, care a înmânat, apoi, diplomele de recunoștință fiecărui voluntar. 
Momentul a fost unul deosebit de emoționant. S-a aplaudat, s-au spus lucruri frumoase, s-au depănat amintiri impresionante care au trecut proba timpului… „Un gând frumos, un gând curat și un sincer «La mulți ani!» le transmit voluntarilor de Cruce Roșie! Și un mare Mulțumesc, în numele celor care nu o pot face, pentru înrolarea lor în cea mai nobilă misiune dăruită semenilor! Felicitări pentru că ați răspuns și ați dorit să fiți împreună în această minunată seară! La mulți ani!”, a transmis tuturor voluntarilor Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea care, din păcate, nu a putut fi prezentă la eveniment.
    Seara a continuat cu vizionarea filmului „Istoria Binelui”, film lansat de Crucea Roșie Română cu prilejul Galei Voluntarului ce a avut loc luna trecută, în capitală.
Filmul spune povestea Crucii Roșii Române și a celor mai bune proiecte realizate de Filialele din țară, printre care cea din Vrancea ocupă locul fruntaș. Un loc fruntaș, câștigat de-a lungul timpului datorită muncii neobosite a celor sărbătoriți în fiecare an, pe 5 decembrie: voluntarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?