Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Tenis de câmp – Arbitrii și observatorii de fotbal, din nou la fileu!



Arbitrii și observatorii de fotbal vrânceni sunt cunoscuți ca mari amatori de tenis de câmp nu doar din postura de spectatori la turneul internațional Vrancea Trophy, ci și ca jucători, unii chiar foarte buni! Astă vară au avut un concurs în aer liber, câștigat de Gică Mihai, care a trecut în finală de Cristian Voicu. În sezonul de sală, sau de balon, au fost organizați de colegul lor Florin Tudosă în Cupa de Iarnă unde s-au înscris  în concurs 10 tenismeni cu rădăcini în fotbal. Aceștia au fost repartizați în două grupe: A – Gică Mihai, Elvis Ilaș, Florin Danciu, Alberto Bragă și Marius Stoica și B – Cristian Voicu, Ionuț Paraschiv, Paul Alexandrescu, Cătălin Danciu și Florin Tudosă.
Capi de serie sunt, așa cu lesne se poate observa, finaliștii Cupei de Vară, Gică Mihai și Cristian Voicu. Partidele au loc la Școala n. 3 din Focșani și se dispută funcție de programul fiecărui jucător, probabil și al sălii.
Primele două meciuri au opus pe campionatul din vară, Gică Mihai, lui Marius Stoica și pe Ionuț Paraschiv, lui Paul Alexandrescu. Gică Mihai l-a surclasat pe Marius Stoica, probabil neobișnuit cu suprafața hard, cu 6-0, 6-0! Întâlnirea dintre Ionuț Paraschiv și Paul Alexandrescu a fost mai strânsă. Scor, 1-6, 6-5, 6-4, pentru Paul!
Favoritul turneului, în viziunea Monitorului de Vrancea este Gică Mihai!  De aceea, casele de pariuri nu cred că vor da cotă mare pentru victoriile lui!
Chiar dacă nu vă plac arbitrii de fotbal, poate v-au dat galben sau roșu – se poate întâmpla și așa, de sunteți amatori de tenis de calitate mergeți și încurajați-vă favoriții în Sala de sport a Școlii nr. 3 Focșani!
   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?