Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO : ”Mica Gimnastă” a umplut sala de concurs a CSS Gimnastică Focșani!


„Cupa Mica Gimnastă”, ediția a patra, care va avut loc sâmbătă, în sala CSȘ Gimnastică, și a fost organizată de clubul gazdă cu sprijinul DJST și al Inspectoratului Școlar Județean  Vrancea, a adus în concurs peste 125 de fetițe de 7-8 ani și care nu au fost niciodată într-o competiție oficială. 
„Este un proiect educațional realizat în colaborare cu mai multe cluburi din țară și care are ca obiectiv să descopere noi talente, să le dezvolte micuțelor gimnaste calitățile, spiritul de competiție și de fair-play, să le dezvolte și aptitudinile de a lucra în echipă și să le îndrume către marea performanță” mi-a spus directorul CSȘ Gimnastică Focșani, profesorul Florin Roșioru.
La „Cupa Mica Gimnastă” de la Focșani au participat sportive de la CSS Buzău, CSS Sibiu, Sport Club Municipal Bacău, CS Petrolul Ploiești, CS Municipal Bîrlad și CSȘ Gimnastică Focșani. Toate concurentele au primit din partea organizatorilor diplome, cupe, medalii, cadouri surpriză.
„A fost o competiție frumoasă! Mă bucur că sala de concurs a fost plină și aș fi fericit să fie la fel la toate competițiile pe care le organizăm! Le felicit pe toate sportivele, pe toți antrenorii de la noi și de la cluburile oaspete. Înainte de toate, doresc să le mulțumesc părințior fără de eforturile și grija cărora gimnastele noastre nu ar  putea face performanță. Le mai mulțumesc pentru susținere și sprijin domnului Daniel Gongu, directorul DJST Vrancea și doamnei inspector Vica Mincă!” mi-a mai declarat directorul Florin Roșioru.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?