Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO : Zile de sport cu Decathlon la Focșani Mall


Decathlon, recunoscut ca fiind cel mai mare retailer de materiale sportive din Europa, își va deschide, pe 30 noiembrie, la Focșani Mall, un magazin de specialitate.
În avanpremiera importantului eveniment de miercuri, magazinul s-a pus la dispoziția focșănenilor – și nu numai – iubitori de sport, vreme de două zile – 26 și 27 noiembrie, între orele 11.00 -19.00, într-un spațiu aflat în zona Zvon Cafe. Într-un teritoriu al echipamentelor sportive, al unor minipiste pentru biciclete, skateboard-uri, trotinete, standuri de tir cu arcul, mese pentru tenis, coșuri pentru minibaschet, porți pentru minifotbal, fileuri pentru volei, copii și adulți, oameni de toate vârstele și preferințele sportive, au putut să testeze echipamente, să compare, să facă sport! Să se întreacă în concursuri de baschet, alergare, tenis de masă, tir cu arcul, așa cum puteți vedea și în imaginile alăturate, pe care vi le oferim în eventualitatea că nu ați fost la Decathlon, în zona Zvon Cafe, sâmbătă și duminică, între orele 11-19! A fost o mostră a ceea ce vă poate oferi magazinul Decathlon și a ceea ce puteți face cu produsele pe care le va pune în vânzare după deschiderea oficială!
Totul a fost acolo gratis și cu bonus: vouchere pentru cumpărături și invitații în zona VIP la inaugurarea din 30 noiembrie, ora 10.00!         

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?