Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și GALERIE FOTO : Șoferiță rănită după ce ar fi provocat un accident rutier, în care au fost implicate trei mașini


O șoferiță a produs un accident de circulație vineri, în jurul orei 15.00, la ieșirea din Focșani spre Garoafa. Martorii spun că femeia, care conducea o Dacia Logan Break, cu numere de Vrancea, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi lovit în plin o autoutilitară cu numere de Bacău, care a ricoșat într-un Renault înmatriculat în Iași. În urma impactului, șoferița vinovată de producerea accidentului a fost rănită, ea fiind  transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Fcoșani. „Pacienta prezenta traumatism cranian deschis și plagă temporală stângă. Era conștientă și cooperantă”, ne-a spus doctor Vitalie Bețișor, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. 

La nici la trei ore distanță, un alt accident de circulație s-a produs în centrul localității Garoafa. Conform polițiștilor, un TIR a intrat în două autoturisme care opriseră regulamentar pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei, pasageră în unul dintre autoturisme. Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate, circulându-se alternativ pe un singur sens de mers. „La data de 25 noiembrie, în jurul orelor 17.40, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autotren. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane”, ne-a spus subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt la Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?