Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Handbal, Liga Națională: Dinamo București – CSM Focșani 2007 33-30


Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Clocșă, Rusu – Popa – 2, Mocanu – 2, Èšuțu – 6, Ragea – 2, Rață – 3, Rotaru – 1, Neață – 1, Enache, Gheorghe, Gramatic, Eros – 5, Miroiu- 5, Năstăsie – 3.
CSM Focșani 2007 a avut, duminică, în Sala Dinamo din Capitală un meci foarte greu, pe care l-a început frumos și l-a încheiat cu o prestație exuberantă! În prima repriză a fost un moment al egalității între campioni și focșăneni, la 4-4, după care dinamoviștii au făcut legea pe teren și au intrat în pauză cu 17-11, după ce Rusu apărase o lovitură de penalitate!
Începutul părții a doua a întâlnirii a fost al gazdelor care au ajuns la un avans de opt goluri. A fost punctul lor de vârf, de la care handbaliștii pregătiți de profesorul Viorel Ciubotaru au lăsat deoparte orice inhibiții! Ionuț Cloșcă a oprit multe dintre mingile de gol ale dinamoviștilor, apărarea a devenit dintr-o dată greu de trecut iar în atac ingenioase soluții de grup sau individuale au făcut ca diferența de scor să scadă până la trei unități când mai erau cinci minute de joc! Simțind că lucrurile riscă să scape de sub control, Eliodor Voica a cerut time out pentru reglarea mecanismelor de joc ale echipei sale, arbitrii și-au oferit sprijinul pentru Dinamo cu câteva decizii prin care i-au dezavantajat clar pe oaspeți, i-au arătat galbenul antrenorului Viorel Ciubotaru care a avut bunul simț să spună că nu-i în regulă ceea ce se întâmplă. Și a mai venit și o lovitură de la 7 metri pentru că Năstăsie nu s-a dat deoparte să-și lase liber adversarul în aruncarea ce avea să fie apărată de Cloșcă. Au fost din nou patru goluri diferență după 7 metri, dar în ultimele 30 de secunde oaspeții au înscris golul lor cu numărul 30, lăsând impresia că sunt ca valoare peste locul din clasament și că ar fi putut obține mai mult din meciul cu campioana!
Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă, în ultimul meci al turului de campionat, CSM Focșani 2007 – HC Odorhei.            

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?