Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Volei, Divizia A2 – Derbiul Seriei Est se joacă în Sala LPS Focșani!


Recent renovata sală de sport a Liceului cu Program Sportiv va găzdui sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 12.00, derbiul Seriei Est a Campionatului Național de Volei feminin. Se vor întâlni două vechi cunoștințe,primele din clasament după trei etape, CSM Focșani 2007 și Rapid București, care au făcut mai mereu meciuri spectaculoase la Focșani!
Rapidistele au făcut o trecere complet ratată prin Divizia A1 în trecuta ediție de campionat în care nu au cîștigat nici un joc! Însă au revenit în al doilea eșalon voleibalistic al României cu mai multă experiență competițională, cu câteva jucătoare noi, iar efectul s-a văzut în primele trei etape de campionat când au câștigat toate întâlnirile! 
Rapid va veni la Focșani să câștige! Va avea de trecut de o echipă a Focșaniului consistent schimbată față de anul trecut și care, în lipsa unor meciuri de pregătire solicitante, își reglează din mers, în campionat, mecanismele de joc și își dorește, la rândul său, să termine învingătoare în partida de astăzi, din Sala LPS Focșani.
Pentru CSM Focșani 2007 vor evolua Romina Coman, Miheala Tașkiran, Ana Maria Cimpoeșu, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Diana Georgescu, Livia Lupoae, Iulia Stoica, Lavinia Ifrim. Este un grup ce poate aduce bucurii focșănenilor ce iubesc voleiul și vin să le vadă și să le susțină pe fetele Focșaniului și în actuala ediție de campionat!      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?