Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Focșăneancă însărcinată, internată la ATI după ce a fost BĂTUTĂ


Un bărbat cu probleme mintale, din Cândești, a ajuns la Spitalul Județean Focșani înjunghiat în abdomen și se află internat în secția de chirugie. „T.T., bărbat în vârstă de 32 de ani din Cândești, a fost adus cu plagă înjunghiată penetrantă în cavitatea peritoneală. Schizofrenie în tratament. Internat chirurgie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean, întocmit de purtătoarea de cuvânt Alina Cosma.
    Un bărbat de 38 de ani din Mărășești a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu nasul spart, după ce a fost implicat într-o agresiune fizică. „C.C., bărbat de 38 de ani din Mărășești, a fost adus cu traumatism facial, prin agresiune, fractură piramidă nazală fără deplasare. Pacientul refuză internarea”.
    Un tânăr din localitatea Èšifești, tot victimă a agresiunii fizice, a ajuns cu nasul mușcat la Unitatea de Primiri Urgențe. „P.M., bărbat de 26 de ani din Èšifești, a fost adus cu traumatism piramidă nazală prin agresiune, plăgi mușcate nazale. Bilet de trimitere ORL”.
    O tânără din Focșani, însărcinată în 16 săptămâni, este internată la chirurgie-ATI, cu lovituri în zona capului și a feței, în urma unei bătăi. „B.M., femeie de 26 de ani din Focșani, a fost adusă cu traumatism cranio-cerebral acut prin agresiune, traumatism facial cu echimoză și hematom periorbital ochi stâng, contuzie toracică, sarcină 16 săptămâni în evoluție. Internat chirurgie- ATI”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?