Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO : Liceeni focșăneni, la prima manifestare din România dedicată integral machiajului


Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic „G. G. Longinescu” din Focșani, specializarea estetica și igiena corpului omenesc, împreună cu profesoare Nicoleta Rățoi și Elena Dănilă, a fost prezent la Simpozionul Internațional MAKE-UP FEST, ediția a V-a, desfășurat la Crystal Palace Ballrooms din București. Conform datelor furnizate de profesoara Elena Dănilă, MAKE-UP FEST este prima manifestare din Romania dedicată integral machiajului, unde elevii vrânceni au avut prilejul de a descoperi nenumăratele fațete ale acestei lumi a culorilor: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie.
„Am avut șansa de a merge la București pentru cel mai frumos și interesant concurs de până acum. De cum am intrat acolo m-am simțit «în lumea mea». O clădire imensă și plăcută, unde, în interiorul ei, erau standuri și standuri, machiajuri peste machiajuri și numai oameni frumoși și creativi, adevărați artiști. M-a impresionat tactica pe care o aveau, îndemânarea, emoțiile care își făceau locul încetul cu încetul peste fiecare. Deși unele machiajuri nu erau atât de complicate, ei le făceau să pară extrem de grele și extrem de reușite, totul a fost pe bază de efect. Pot să zic că voi rămâne cu o amintire plăcută și cu multă muncă și voință pot și putem ajunge toți cei care ne dorim acest drum, să fim la fel ca ei poate și mai buni. Contează ce-ți dorești!”, spune eleva Cristina Constandache.
„A fost ceva de neuitat, am învățat lucruri noi, ne-am dat seama că totul constă doar în creație, imaginație și artă! Și să nu uităm că putem face asta și din dorința de a face ceva! Èšin să spun că a fost ceva de neuitat, au fost extraordinari și cu mai mult efort, peste câțiva ani, putem ajunge și noi așa! „, a spus colega sa Sorina Căluian. „Părerea mea, este una pozitivă, deoarece am văzut o experiență minunată, cu persoane deosebite. În primul rând, am văzut ceva minunat, ce nu am mai văzut și m-a surprins. În al doilea rând, această experiență vreau să o mai repet, dar în acele posturi mi-aș dori să fiu eu, să simt emoțile puternice, sufletele calde ale oamenilor!”, a spus și eleva Valentina Burloi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?