Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Volei. ACS Transilvania Brașov – CSM Focșani 2007, sâmbătă, ora 11.00


Primele două clasate din seria Est a Campionatului Național de volei, Divizia A2 se vor întâlni la Brașov, astăzi, începând cu ora 11.00.
CSM Focșani și ACS Transilvania nu s-au mai întâlnit până acum și este greu de făcut o estimare a ceea ce ar putea să se întâmple în jocul din etapa a doua a campinatului. La debut, focșănencele s-au impus cu 3-0 în meciul cu junioarele de la CSS I Momentos Constanța în timp ce brașovencele au dispus cu același scor de o altă echipă de junioare, CS SEN 90 Medgidia. Probabil că va fi o dispută echilibrată în care experiența competițională superioară a oaspetelor să fie decisivă în confruntarea cu o formație constituită, practic, în formula de acum, în vară!
Antrenorii Marian Rădulescu și Romina Coman vor alcătui echipa din Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Ana Maria Cimpoeșu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Bianca Rusu, Diana Georgescu, Livia Lupoae, Lavinia Ifrim, Iulia Stoica. Nici una dintre fetele Focșaniului nu are probleme de sănătate, ceea ce înseamnă ca va putea fi trimisă în teren cea mai bună formație posibilă în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?