Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Meryl Streep, „foarte onorată” să o interpreteze pe Hillary Clinton


Aflată la Tokyo, actrița americană Meryl Streep s-a declarat luni „foarte onorată” de posibilitatea de a o interpreta pe Hillary Clinton într-un eventual film biografic, după ce candidata democrată pentru Casa Albă s-a pronunțat în favoarea acestei idei, relatează agenția EFE. „Sunt foarte onorată să aud asta. Deși ar trebui să așteptăm, având în vedere că toate marile sale succese vor veni de-acum încolo”, a declarat Streep, o simpatizantă recunoscută a lui Hillary Clinton, fiind întrebată în legătură cu acest subiect înaintea deschiderii Festivalului Internațional de Film de la Tokyo.
Meryl Streep, câștigătoarea celui de-al treilea Oscar în 2012 pentru interpretarea magistrală a lui Margareth Thatcher în ‘The Iron Lady’, a venit la Festivalul de la Tokyo pentru a prezenta filmul său ‘Florence Foster Jenkins’, în care joacă rolul sopranei cu același nume, cunoscută la începutul secolului XX pentru puținele sale abilități vocale. Pentru acest film în regia lui Stephen Frears, Streep a făcut repetiții mai multe luni cu un profesor de operă și ulterior „a distrus” tot ceea ce a învățat, a explicat actrița. „Mi-ar plăcea să devin într-o zi cântăreață, deși nu sunt foarte bună”, a recunoscut Meryl Streep.
Cea de-a 29-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Tokyo se desfășoară în perioada 25 octombrie — 5 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?