Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Scandal în miez de noapte la Tâmboiești. Mai multe familii au fost atacate de doi tineri băuți


O familie din Tâmboiești a trăit un adevărat coșmar în miez de noapte, în momentul în care s-a trezit cu pietre aruncate în geamurile casei. Apoi, ca și când asta nu ar fi fost deajuns, doi indivizi au pătruns în locuință și l-au luat la bătaie pe Giorgian B., capul familiei.
Urlete, țipete și strigături, acesta a fost tabloul pe care Nicoleta B., soția bărbatului bătut, ni l-a descris. Nicoleta și Giorgian B. au cinci copii împreună, aceștia având vârste cuprinse între opt luni și opt ani. Copiii s-au speriat cumplit de cele întâmplate, spune mama lor. Potrivit acesteia, cei doi indivizi au fost și la alți vecini, cărora le-au aruncat cu pietre în geamuri și le-au stricat gardurile.
Nicoleta B. ne-a povestit că, într-un moment de neatenție al agresorilor, și-a anunțat unul dintre prietenii de familie că are nevoie de ajutor. Nervoși, agresorii au mers acasă la prietenul de familiei al Nicoletei, unde l-au bătut pe acesta cu o scândură în care erau înfipte cuie, dar și pe mama și sora lui, cele două femei ajungând la spital. De asemenea, soția bărbatului, gravidă în 8 luni, s-a ales cu o sperietură zdravănă.
„Azi noapte (miercuri spre joi-n.r.) au intrat doi indivizi beți sau drogați peste mine în casă, mi-au spart geamurile, mi-au speriat copiii, mi-au bătut soțul. De la mine au plecat la niște vecini. Și la aceștia le-au rupt gardurile. În acest timp, mi-am chemat niște prieteni să ne ajute, iar cei doi s-au mutat la ei. Mama prietenului și sora au ajuns la spital cu capurile sparte, el are numai vânătăi de la bătaia primită, l-au lovit cu o scândură plină de cuie. Am anunțat poliția și ne-au spus să mergem acolo să ne ia declarații, dar nu am curaj să ies din casă. Ne-au amenințat că ne omoară, că ne taie cu cuțitul. După asta mi-am luat cei cinci copii, care erau foarte speriați, și am fugit de acasă. Îi cunosc pe cei doi, sunt de aici din sat, dar nu am avut niciodată probleme cu ei”, ne-a spus Nicoleta B..  

Polițiștii au întocmit dosar penal
 
Îngrijorată pentru viața ei, a copiilor și a soțului, Nicoleta B. nu știa cui să ceară ajutor, așa că a sunat pe rând la poliție și jandarmi, prin 112, pentru ca cei în măsură să acționeze. Polițiștii s-au deplasat la fața locului la puțin timp după ce au fost anunțați, iar în urma cercetărilor efectuate a fost întocmit dosar penal pe numele celor doi indivizi, care se pare că în momentul producerii evenimentelor s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Acum, ei vor trebui să dea socoteală în fața legii pentru tot ceea ce au făcut în acea noapte.
„În urma apelului primit prin 112, polițiștii au fost sesizați pentru a acționa în comuna Tâmboiești. În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate de polițiști, a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice pentru doi bărbați din aceeași localitate”, ne-a precizat agent principal Lidia Brașoveanu, de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. 

Două femei au ajuns la spital

Mama și bunica celui care a sărit în ajutorul Nicoletei și al lui Giorgian B. au ajuns la spital cu multiple leziuni din cauza loviturilor primite de la cei doi agresori. Ambele sunt internate la chirurgie. Nici bărbații nu arată prea bine. Giorgian B. are umărul dislocat și mâna pusă în gips, iar prietenul său, Florin S., care îi este și cumătru, are de asemenea o mână în gips. „M.C., femeie de 71 de ani din Tâmboiești, este adusă la UPU cu traumatism cranio cerebral acut prin agresiune, plagă contuză parietală dreaptă. Pacienta este internată la chirurgie. M.L., femeie de 49 de ani din Tâmboiești, este de asemenea adusă la UPU cu traumatism cranio cerebral acut deschis cu plagă contuză frontală, hematom parietal drept prin agresiune. Pacienta este internată la chirurgie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean din Focșani.
După întregul scandal, rudele celor doi agresori au venit la Nicoleta și la Giorgian B. pentru a le oferi bani ca să renunțe la acuzații. „Puțin mai înainte au venit mamele celor doi băieți ca să ne înțelegem. S-au oferit să ne plătească geamurile sparte de la casă, iar prietenului nostru să-i repare mașina pe care i-au distrus-o. Bineînțeles că nu am fost de acord, numai eu știu ce frică mi-a fost pentru mine și copiii mei. Nu putem ierta așa ceva, vom merge mai departe în instanță, dar dacă noi eram morți, cum era? Nu este de iertat asta”, a mai spus Nicoleta B..

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?