Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cursuri inedite și gratuite la Biblioteca Județeană!


Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea lansează, prin Centrul de Formare, oferta de toamnă pentru cursuri gratuite oferite copiilor, adolescenților, adulților și vârstnicilor. Cursurile și înscrierile se fac la sediul bibliotecii din strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4, la telefon 0237.231.161, sau completând acest formular online – https://goo.gl/forms/LISBp46KF5FQbhtg2. Persoana de contact este trainerul bibliotecii, Margareta Tătăruș, care va și livra aceste cursuri.
    Astfel, cei care doresc se pot înscrie la următoarele cursuri: „Dicție și intonație”, care se adresează copiilor cu vârsta între 7 și 12 ani și se va desfășura pe parcursul a 6 întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire va avea două ore. Grupele vor fi alcătuite din 10 copii/adolescenți, iar aceștia vor avea posibilitatea să descopere arta comunicării și să-și dezvolte abilitățile de comunicare, utilizând cartea și lectura potrivită. Vor învăța despre articulare, frazare, intonație, ritm și expresivitate pentru o comunicare veritabilă și de succes.
    Cel de-al doilea curs este cel de „Blogging”. Acesta se adresează copiilor și adolescenților pe grupe de vârstă (10-14 ani și 15-18 ani) care au deja cunoștințe în utilizarea calculatorului și se va derula pe parcursul a 6 întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire va avea două ore. Grupele vor fi alcătuite din 8 copii/adolescenți care vor învăța să-și creeze un blog, să-l administreze, să creeze conținut cu accent pe scrierea creativă și să-l promoveze în mediul online.
    Alt curs este cel de „Public Speaking”, iar la el se pot înscrie copii, adolescenți și adulți. Se organiează pe grupe de vârstă și se va derula timp de 6 întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire va avea două ore. Grupele vor fi alcătuite din 10-12 participanți și vor învăța despre elementele de bază ale discursului eficient, își vor dezvolta capacitatea de a stabili obiective clare în prezentare și își vor îmbunătăți stilul de prezentare pentru a stârni interesul publicului și a avea un discurs de succes.
    „Dezvoltare personală pentru copii și adolescenți” este cursul care se va derula pe grupe de vârstă, astfel: copii cu vârsta între 10 și 14 ani și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Cursul se va derula pe parcursul a 8 întâlniri săptămânale și fiecare întâlnire va avea două ore. Participanții își vor dezvolta abilități de leadership și lucru în echipă, de comunicare și dezvoltare a creativității, precum și de motivare și creștere a încrederii în sine.
    Adulții și vârstnicii se pot înscrie la cursul „Inițiere în utilizarea calculatorului, internetului și a tabletelor sau telefoanelor”, care se va derula pe parcursul a 8 întâlniri săptămânale și se adresează celor care sunt la început de drum în deslușirea tainelor calculatorului. Fiecare întâlnire va avea două ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?