Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Copilul cu tumoare pe creier de la Școala 1 din Focșani a fost agresat de trei colegi! Aceștia s-au ales cu dosar penal


Polițiștii focșăneni au deschis dosar penal în cazul copilului care învață la Școala Nicolae Iorga din cartierul Sud și care a fost maltratat de colegi. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că, în realiate, trei colegi l-au agresat pe copilul bolnav, care a fost diagnosticat cu tumoare pe creier. Polițiștii au întocmit dosar penal, care va fi soluționat mai departe de procurori.
Mama copilului maltratat a fost sfătuită să meargă la Serviciul de Medicină Legală pentru a scoate certificat medico-legal, în urma căruia se poate stabili cu exactitate dacă agresiunile asupra copilului au avut loc. De asemenea, medicii vor consemna în certificat și faptul că cel mic suferă de o tumoră pe creier. „În urma  cercetărilor efectuate de polițiști, s-a întocmit un dosar penal pentru trei elevi de la Școala nr. 1 «Nicolae Iorga» din municipiul Focșani, care au agresat un coleg de clasă”, a precizat comisar șef Alexandru Cara, adjunct al șefului Poliției Municipiului Focșani. Reporterii Monitorul de Vrancea au încercat și ieri să ia legătura cu directorul instituției de învățământ, dar aceasta avea în continuare telefonul închis.
Reamintim că un copil cu tumoră pe creier, elev în clasa a V-a la Școala Nicolae Iorga din Cartierul Sud a fost umilit și maltratat de un coleg de clasă. Mama micuțului nu a mai suportat să-și vadă copilul mereu bătut, așa că a anunțat organele competente pentru a se lua măsurile care se impun în astfel de situații, pentru ca micuțul să aibă parte de siguranță și liniște atunci când este la cursuri.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?