Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

O nouă campanie naţională iniţiată de Gral Medical pentru sănătatea tiroidei


Afecțiunile tiroidiene aduc dezechilibre în tot organismul. Pacienți din ce în ce mai tineri se confruntă cu o multitudine de simptome având drept cauză alterarea funcției tiroidiene. Statisticile arată o creștere a incidenței cancerului tiroidian în cazul gușilor nodulare.
Gral Medical a inițiat campania naționala „Å¢ine sub CONTROL afecțiunile tiroidiene” pentru a conștientiza importanța prevenției în combaterea afecțiunilor și eliminarea simptomelor care ne afectează viața.

 Gral Medical susține pacienții care doresc un control anual, prin desfășurarea campaniei naționale „Å¢ine sub CONTROL afecțiunile tiroidiene”  în perioada 10.10.2016 – 30.10.2016.

Fiecare pacient poate beneficia promoțional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale  (reducere de 60%), suplimentar se oferă o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroidă. Campania se desfășoară în 7 orașe (București, Ploiești, Focșani, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor poate depăși orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată și după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

Programări și consiliere online puteți obține pe  www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.
 Focșani, Str. Bucegi nr. 28, lângă Policlinica 2, Tel. 0311.000.201

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?