Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Patroana de la Pizzeria La Gustosu’ Pofticiosu’ din Focșani, concurentă la emisiunea „Chefi la cuțite“


Cristina Ioniță, care deține alături de un asociat Pizzeria La Gustosu’ Pofticiosu’ din Focșani, este concurentă la emisiunea „Chefi la cuțite”, transmisă luni și marți seară de Antena 1. Ea „are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă. A intrat pentru prima dată în bucătărie în 2003. «Din nevoia de a-mi găsi un loc de muncă, am mers la un hotel pe post de spălător de vase. M-am speriat prima dată de tot ce însemna bucătăria, dar acum nu-mi văd viața fără această activitate», spune concurenta”, se arată pe site-ul a1.ro/chefi-la-cutite.
    Cristina a decis să gătescă pentru cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. un preparat la care aceștia nu s-ar fi așteptat: Caltaboș moldovenesc servit cu bulgur picant în ardei roșu și salată dulce acrișoară! „Caltaboșul a ajuns în fața chefilor! «Băi, ești nebun?», este prima reacție! E ardei umplut? Nu, nu! Chef Bontea se prinde despre ce este vorba. „Te așteptai tu vreodată să-ți aducă cineva caltaboș să mănânci?”, îi lansează chef Dumitrescu întrebarea. Răspunsul: negativ! Jurizarea: pozitivă! Trei cuțite și fericire pe măsură!”, se arată pe site-ul emisiunii.
    Vrânceanca se declară a fi „o fire energică, nervoasă, plină de fițe, plină de ifose, destul de irascibilă”. „În ceea ce înseamnă bucătăria sunt rea, mă transform într-o scorpie”, a precizat Cristina Ioniță. Rețeta cu care i-a convins pe cei trei chefi o găsiți accesând linkul http://bit.ly/2dUutyB

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?