Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO : Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik: Focșănenii, la a șasea victorie!


Stadionul Milcovul, sâmbătă, 8 octombrie, ora 16,00. Ploaie măruntă, apoi soare cu intermitențe și vânt ușor. Gazon excepțional!
Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Mitală (76 Cătălin Ivanciu), Negrea, Chivu, Mihai (George Duca) – Lupu, Dumitriu (72 Lăbunț), Alexandru Duca, Manu (57 Grigorică) – Remus Popa (70 Predoiu), Pasăre. 
FCM Adjud: Frangolea – Ionică, Elisei, Radu, Roșu – Bulimar, George Tăbăcaru, Popa, Mihai Tăbăcaru – Făcăoară, Gabriel Stoian.

CSM Focșani 2007 și-a continuat sâmbătă după amiază seria victoriilor în Superliga Altdorf Tehnik. În compania adjudenilor de la FCM jucătorii gazde au interpretat aceeași partitură pe care antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au scris-o pentru ei încă de la începutul existenței noii echipe a Focșaniului. Focșănenii combină pe trasee lucrate la antrenamente, mențin posesia mingii până ajung în poziții din care pot încerca să finalizeze. Mai este drum de parcurs până când vor fi create automatismele din care vin cursivitatea și viteza ce pot fi surprinde și destabiliza adversarii, dar CSM Focșani 2007 se exprimă ca o echipă bine articulată. Ca și în jocurile anterioare, a înscris mult și și-a ținut adversarii departe de popria zonă de apărare, adjudenii ajungând de foarte puține ori în situația de a periclita poarta apărată de Lazăr.
În prima repriză, deși au dominat consistent, focșănenii au înscris de doar două ori, prin Negrea, care a reluat cu capul la colțul lungul la păianjen, în minutul 12, mingea venită din lovitură liberă și Remus Popa, la capătul unei combinații cu Pasăre, în urma căreia oaspeții nu mai avut ce face decât să scoată mingea din poartă: 2-0, în minutul 41! Gazdele au mai risipit câteva mari ocazii de gol, singura acțiune de atac reușită de oaspeți aparținându-i lui Gabriel Stoian care a sprintat pe dreapta și din unghi a șutat puternic la colțul opus, dar mingea s-a dus pe lângă stâlpul din dreapta lui Lazăr.
Repriza a doua a adus repede modificarea scorului: în minutul 49, lansat pe dreapta, Lupu a preluat cu eleganță și a marcat simplu: 3-0! În minutul 62, Pasăre și-a întrerupt seria ratărilor și a făcut 4-0 cu un șut din marginea careului. În minutul 71, Lupu a făcut dubla și scorul a devenit 5-0, apoi, Grigorică a reluat din vole cu stângul, marcă înregistrată din vremea foarte apropiată a junioratului, și a fost 6-0, pentru ca în minutul 90, Alexandru Duca să înscrie pentru 7-0 la capătul unei acțiuni în care a plecat de la centrul terenului, a înșirat ca pe mărgele toți adversarii întâlniți în cale și din careu a marcat un gol frumos!

La CSM Focșani 2007 a debutat Mădălin Predoiu, încă incomplet refăcut după o mai veche accidentare, și care a dat în câteva minute două pase de gol!   
În etapa viitoare, CSM Focșani 2007 va juca la Odobești, iar FCM Adjud va întâlni pe teren propriu pe ASS Victoria Pufești.        
În celelalte meciuri ale etapei: Voința Slobozia Ciorăști – Unirea Èšifești 2-3; Euromania Dumbrăveni – Tractorul Nănești 5-1; Național Golești – ACS Odobești 3-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?