Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Doi bărbați s-au luat la bătaie după ce unul s-a uitat urât la iubita celuilalt


Localurile deschise pe timp de noapte le dau mari bătăi de cap polițiștilor. În urmă cu câteva zile, oamenii legii au trebuit să aplaneze trei conflicte izbucnite într-un local din centrul Focșaniului, în decurs de doar câteva ore. Protagoniștii au fost de fiecare dată alții, spun oamenii legii.
Astfel, potrivit polițiștilor, unul dintre scandaluri a fost provocat de un tânăr care și-a aprins o țigară în interiorul localului. Un alt client i-a smuls țigara din gură, iar de aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Un alt scandal a izbucnit după ce un bărbat i-a reproșat unui alt client al localului că s-a uitat urât la iubita sa. „La data de 1 octombrie 2016, trei altercații au avut loc într-o unitate de alimentație publică aflată în zona centrală a municipiului Focșani. Evenimentele s-au produs la distanță de câteva ore între ele, cu persoane diferite. S-a intervenit cu polițiști din cadrul Poliției Municipale Focșani, precum și cu echipaje de la societățile de pază. În aceste cazuri au fost aplicate prevederile Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice”, ne-a spus comisar șef Alexandru Cara, adjunct al șefului  Poliției Municipiului Focșani.
Potrivit Codului Penal, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe, amenințări sau atingeri grave ale demnității persoanelor se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?