Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tânărul care a dărâmat tavanul din Happy Cinema, internat într-o unitate medicală specializată


Tânărul care a provocat panică la Happy Cinema din Promenada Mall, la începutul acestei luni, a fost internat provizoriu într-un centru medical, unde va sta până când starea sa de sănătate se va îmbunătăți. Decizia de internare a fost luată de magistrații Judecătoriei Focșani. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. (…) dispune internarea medicală provizorie a suspectului PELIN MIHAI EMANUEL într-o unitate specializată de asistență medicală, până la însănătoșire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii. (…) dispune efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice cu privire la suspect de către Serviciul de Medicină Legală Vrancea”, au decis judecătorii focșăneni.
Că tânărul a fost internat într-o unitate medicale de specialitate au transmis și reprezentanții IPJ vrancea, prin intermediul unui comunicat de presă. „(…) Judecătoria Focșani a dispus internarea medicală provizorie a tânărului de 24 de ani, din comuna Popești, care la data de 8 septembrie a.c., a pătruns fără drept într-o sală de cinema ce aparține unui centru comercial din municipiul Focșani, determinând prăbușirea plafonului fals. Tânărul a fost internat într-o unitate medicală specializată, unde va sta până la însănătoșire sau până la ameliorarea stării de pericol ce a determinat luarea măsurii. În cauză cercetările sunt continuate, urmând a se dispune o expertiză medico-legală psihiatrică pentru a se stabili existenta/inexistența discernământului”, se precizează în comunicatul IPJ Vrancea.   
Reamintim că pe 8 septembrie, tavanul fals din incinta Happy Cinema s-a prăbușit sub greutatea tânărului, care ulterior a ajuns la spital. Inițial, s-a spus că în incinta Happy Cinema ar fi avut loc o explozie, motiv pentru care la fața locului au ajuns polițiști, jandarmi, pompieri. A ajuns și Direcția Antitero din SRI, apoi o echipă de la DIICOT – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. În cele din urmă, s-a stabilit că nu a avut loc nicio explozie, zgomotul fiind făcut de tavanul căzut. Tânărul care a provocat incidentul a ajuns la spital, fiind internat la Secția de Psihiatrie.
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?