Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO : Femeie rănită grav, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni și târâtă câțiva metri pe Bdul Independenței


O femeie în vârstă de 63 de ani, din Focșani, a fost rănită grav ieri, în jurul orei 12.00, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Independenței. Polițiștii susțin că totul s-a întâmplat în momentul în care un șofer al unei dubițe, cu numere de Suceava, nu ar fi acordat prioritate de trecere femeii, care se angajase în traversarea străzii.
În urma impactului, femeia a fost târâtă câțiva metri pe caldarâm. Aceasta a fost găsită de cadrele medicale în stare de inconștiență. „La data de 26 septembrie la ora 12.00 a avut loc un eveniment rutier pe B-dul Independenței din municipiul Focșani. O femeie, C. A., în vârstă de 63 de ani, a fost acroșată pe trecerea de pietoni de un șofer, M. C., de 35 ani, din comuna Cotești. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii modului de producere a evenimentului”, a precizat agent principal Lidia Brașoveanu, de la biroul de presă al IPJ Vrancea.
Femeia rănită în urma accidentului rutier a fost transportată la spitalul din Focșani, unde a rămas internată pentru investigații medicale. Medicii din cadrul UPU spun că situația femeii ar fi destul de gravă, cu sângerare masivă în creier, ea fiind rănită la cap. Cadrele medicale au decis să o transfere la un spital din București. „Pacienta a fost adusă în secția UPU, unde a fost supusă investigațiilor medicale. Prezintă un traumatism cranian cu hemoragie subarahnoidiană și urmează a fi transportată la secția de neurochirurgie din București”, a declarat, aseară, medicul  Dana Dincă, șefa secției UPU de la Spitalul Județean Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?