Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Agroshop, magazinul cu cele mai noi produse pentru realizarea vinurilor



Cele mai noi produse și tehnologii folosite la producerea vinurilor de clasă mondială sunt disponibile micilor producători vrânceni la magazinul Agroshop, deschis la Focșani de compania multinațională ISP Group. Magazinul, amplasat pe șoseaua de centură a Focșaniului, este primul de acest gen deschis în România de ISP Group și este dedicat micilor producători de struguri și de vinuri din cea mai mare podgorie a României.
ISP Group este o companie multinațională, cu oficii și depozite în România, Moldova și Ucraina, care oferă cele mai inovative produse și tehnologii folosite în industria vinului. Până acum, compania lucra direct cu marii producători de vinuri, iar prin deschiderea magazinului de la Focșani vrea să ofere aceleași servicii și micilor producători de vinuri. Adică exact cei care au nevoie de produse oenologice, dar și de expertiza celor mai buni consultanți din domeniu. „Credem cu tărie în potențialul vinurilor românești și în locul lor de drept pe piața internațională. Calitatea înaltă a produselor noastre este garantată de partenerii noștri exclusivi, Laffort, Nobile, Seguin Moreau, Industrias David, Bellota și alții, care sunt lideri mondiali în elaborarea produselor oenologice și a materialelor auxiliare pentru industria vinului cât și de echipamente pentru viticultură și pomicultură”, ne-au spus reprezentanții ISP Group.
Oferta magazinului Agroshop este diversă, de la simplele dopuri de plută, prese, produse pentru filtrarea vinului la cele mai bune butoaie franceze pentru vinuri sau sisteme de microoxigenare. Lucrul cel mai important este că toți clienții beneficiază de sfatul specialiștilor atunci când vor să cumpere un produs, indiferent că este vorba despre un utilaj folosit în vii sau despre o drojdie selecționată pentru vinuri. „Oferim consultanță, suport tehnic pentru micii producători care apelează la serviciile noastre. Le spunem ce utilaje se potrivesc pentru afacerea lor și îi ajutăm când apar probleme tehnice. Le oferim inclusiv scheme tehnologice pentru producerea vinurilor. Iar atunci când sunt întrebări care ne depășesc, apelăm la specialiștii Laffort, care au cel mai modern laborator de cercetare din lume”, au precizat reprezentanții ISP Group.

Cele mai bune produse de la Laffort, Nobile, Seguin Moreau, Industrias David sau Bellota

ISP Group aduce la magazinul din Focșani cele mai noi produse oenologice  realizate de compania Laffort. Referință mondială și lider incontestabil în Franța, Spania, USA, Italia, Australia, Chile sau Argentina, compania Laffort asigură o oenologie preventivă, bazată pe biochimie și biotehnologii. Compania oferă cel mai larg sortiment de produse oenologice de calitate superioară, de la drojdii, activatori de fermentare, enzime, produse din drojdii, bacterii lactice, tanini, gelatine, clei de pește, cazeină, gumă arabică până la cărbune activ, așchii de stejar. De exemplu, cele mai cunoscute vinuri Sauvignon Blanc din lume, cele realizate în Noua Zeelandă și Bordeaux, au ca etalon drojdiile Zymaflore VL3 si X5 Laffort. Pentru Charonnay și Pinot Gris, etalonul este Zymaflore X16 Laffort, care menține un profil aromatic intens de piersică albă și fructe galbene. Sunt produse adaptate perfect pentru a obține randamentul maxim din struguri, care au început să fie tot mai mult folosite și de producătorii români de vinuri, inclusiv din Vrancea.

ISP Group oferă la Showroom-ul din Focșani și cele mai bune echipamente realizate de producătorul spaniol Industrias David (ID). Lider incontestabil pe piața internă a echipamentelor agricole din Spania, ID oferă echipamente precum cultivatoare cu palpatori, mașini de cârnit, cositoare-tocătoare, pretăietoare în uscat, administratoare și distribuitoare de îngrășăminte, echipamente agricole pentru tăierea în verde,  pulverizatoare cu sulf, dar și alte produse specializate care sunt folosite în vii, livezi, culturi cerealiere, precum și echipamente speciale pentru culturile de seră.
Nu în ultimul rând, producătorii de vinuri au posibilitatea de a cumpăra cele mai bune butoaie franceze pentru vinuri realizate de Seguin Moreau. Garanția butoaielor este oferită de cele aproape două secole de tradiție în producerea butoaielor din stejar francez. Producătorul este recunoscut de producătorii de vin deoarece oferă calitate de top, din cel mai bun stejar.
La magazinul din Focșani pot fi găsite și piese de uzură realizate de Bellota, destinate utilajelor de prelucrare a solului. Unul dintre cei mai mari producători din lume în acest domeniu, Bellota este o firmă spaniolă care produce pentru mărci de pluguri precum Kverneland, Kuhn – Huard, Overum, Fiskars, Agrolux, Vogel & Noot, Naud, Ovlac, Dowdeswell, Quimel, Lanau, Fontan, Castillon, I. Harvester, John Deere. Produsele Bellota sunt recunoscute pe plan mondial datorită materialului din care sunt confecționate, oțel Borodur, datorită perfecționării echilibrului dintre rigiditate și duritate, ceea ce contribuie la atingerea termenului maxim de exploatare al pieselor de schimb fără defectarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?