Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Volei – Trei săptămâni până la începerea campionatului!


Voleibalistele senioare de la CSM LPS Focșani 2007, care vor evolua în Seria Est a Diviziei A2, după o scurtă pauză, au reluat pregătirile pentru ediția de campionat 2016-2017 care va debuta la 15 octombrie. Fetele Focșaniului vor juca în prima etapă în deplasare, cu ASC Top Volei 05 Constanța.
 Din seria Est fac parte CS Rapid București, CSS I Momentos Constanța, CFT Mihai I București, CSS SLEN 90 Medgidia, ACS Transilvania Brașov, ASC Top Volei 05 Constanța și CSM LPS Focșani 2007. Antrenamentele au loc de luni până vineri în Sala Liceului nr. 1, sub conducerea profesorului Marian Rădulescu, cel care, joi seara, lucra cu Mihaela Taskiran, Romina Coman, Andreea Matei, Diana Georgescu, Ana Maria Cimpoesu, Delia Lazaroiu, Camelia Lazaroiu si Livia Lupoaie. In lot mai pot intra și o sportivă de perspectivă – o junioară revenită din Italia, și care mai are doi ani de juniorat, și ea prezentă la antrenament, ca și și încă o jucătoare mai experimentată a cărei venire la Focșani urmează să fie definitivată.
Profesorul Marian Rădulescu apreciază că lotul este competitiv, dar că încă nu a stabilit obiectivul pentru viitorul campionat. Oricum, cunoscând valoarea lotului, nu cred că va fi mai puțin decât play-off-ul pentru unul dintre cele două locuri de baraj pentru promovare! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?