Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Handbal, Liga Națională – Variantă obligatorie pentru focșăneni: victoria!


•    CSM Focșani 2007 – Politehnica Timișoara, sâmbătă, 24 septembrie 2016, ora 18.30

CSM Focșani 2007 va avea un al patrulea test foarte dificil în cinci etape! În Sala Polivalentă vor veni timișorenii de la Politehnica, performerii primei etape, când au bătut puternica formație a Constanței, dar perdanții în serie din următoarele trei runde. Oaspeții de sâmbătă ai focșănenilor vor face tot ce le stă în putere pentru a întrerupe la Focșani seceta de puncte care se prelungește periculos pentru ei.
La rândul lor, elevii profesorului Viorel Ciubotaru, care va sta în tribune și în meciul cu Timișoara, probabil și după aceea la meciurile oficiale, au nevoie presantă și de puncte, dar mai cu seamă de o victorie care i-ar re-valida ca handbaliști foarte buni după a doua repriză de uitat cât mai repede, din meciul cu CSM București! Și le-ar reda încrederea cu care au început entuziasmant actuala ediție de campionat.
Antrenorul focșănenilor are importante probleme de lot pe care speră să le rezolve măcar în parte până la meciul de mâine seara. Adrian Băluț este în refacere în urma operației la genunchi, Iulian Neață este incomplet refăcut, Marius Ragea, îl știți din direct, accidentat grav în meciul cu Turda, Andrei Enache, accidentat în jocul cu CSM București. Nici Silviu Rotaru nu este la parametrii de joc cei mai buni. Lipsește aproape o echipă de jucători ce pot fi oricând titulari. În lot sunt, însă handbaliști care au dovedit, inclusiv în actualul campionat, că pot face față fără probleme rigorilor asprei competiții din Liga Națională! Minima condiție este să-și recapete încrederea în ceea ce pot – și pot foarte mult, să regăsească determinarea care i-a făcut redutabili în trecutul campionat și să nu mai intre în starea de crispare despre care vorbea valorosul Èšuțu după meciul pierdut în fața CSM București!
Cunoscând foarte bine potențialul jucătorilor CSM Focșani 2007, cred că sâmbătă, la sfârșitul meciului cu timișorenii, vor avea încă trei puncte și aplauzele spectatorilor care le vor fi fi alături, ca de fiecare dată! Alltfel vor cantona în zona de jos a clasamentului de unde se iese foarte greu!        
Partida va fi condusă de bucureștenii Teodor Șerbu și Andrei Vasilescu iar observator va fi Ștefan Ciurea.         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?