Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Vrea 15.000 de lei pentru că a luat bătaie de la doi tineri


Doi tineri din orașul Mărășești au fost trimiși în judecată pentru că ar fi lovit cu pumnii și picioarele o cunoștință. Potrivit procurorilor, la data de 1 decembrie 2015, Fănică Gheorghiță T. și Evelin Florin M. au întâlnit victima în localitatea Călimănești. Între ei exista un conflict mai vechi, așa că s-au luat la ceartă. După ce i-au adresat injurii persoanei vătămate, cei doi au început să o bată cu pumnii și picioarele. Victima a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale.
Procurorii spun că Fănică Gheorghiță T. este vărul unei femei care a trăit în concubinaj cu partea vătămată. Pentru că familiile nu au fost de acord cu relația celor doi, împreună cu Evelin Florin M., Fănică Gheorghiță T. s-a gândit să-i aplice o corecție părții vătămate, ceea ce au și făcut.
Cei doi vor trebui să răspundă în fața legii pentru fapta lor. Bărbatul lovit s-a constituit parte civilă în proces. „Doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani la data comiterii faptelor, din Mărășești, au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe. Fănică Gheorghiță T. și Evelin Florin M., ambii fără antecedente penale, sunt acuzați că, pe 1 decembrie 2015, pe raza satului Călimănești, au lovit în mod repetat, cu pumnii și picioarele, un alt bărbat, cu care aveau un conflict mai vechi. Victima a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale. Primul dintre agresori, Fănică Gheorghiță T., este vărul unei femei cu care partea vătămată a avut în trecut o relație de concubinaj. Deoarece relația celor doi nu a fost agreată de familiile niciunuia dintre cei doi, pe fondul unor discuții, concubinii s-au separat. Conflictul a avut loc în stradă, iar victima a fost luată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Bărbatul bătut s-a constituit parte civilă cu suma de 15.000 lei”, au transmis procurorii vrânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?