Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Inspectoratul Școlar caută metodiști pentru mai multe discipline


Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a fost lansat un „apel privind selecția cadrelor didactice care vor completa corpul profesorilor metodiști”, la nivelul instituției, în anul școlar 2016-2017. Selecția va fi făcută pentru mai multe discipline. Astfel, sunt vacante 5 locuri pentru disciplina învățământ preșcolar și câte un loc pentru disciplinele limba engleză, istorie, socio-umane, limba română, informatică și educație fizică.
Pentru înscrierea la această selecție, candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții, cumulativ: „a) studii universitare, finalizate cu diplomă de licență, corespunzătoare funcției didactice din învățământul preuniversitar; b) titulare în învățământul preuniversitar; c) cel puțin grad didactic II în învățământ; d) fac dovada acumulării a 90 de credite transferabile în ultimii 5 ani; e) calificativul «Foarte bine» în ultimii 5 ani; f) să nu ocupe funcții de conducere sau îndrumare și control (…). Excepția de la prevederea de la punctul f) fac directorii grădinițelor cu program prelungit/ săptămânal, absolvenți ai liceelor pedagogice/ școlilor postliceale sau absolvenți ai specializării Pedagogia învățământului primar și preșcolar”.
Potrivit documentului postat pe site-ul ISJ Vrancea, „cadrele didactice care ocupă prin concurs posturile de profesori-metodiști la Casa Corpului Didactic vor fi incluse în corpul de metodiști ai ISJ, la specializarea înscrisă pe diploma de studii”.
Dosarele de candidatură pot fi depuse la ISJ până pe 23 septembrie, urmând ca evaluarea CV-urilor și a dosarelor să fie făcută până pe 29 septembrie, zi în care vor fi afișate rezultatele și vor fi programate interviurile. 30 septembrie este ziua în care trebuie validate și comunicate rezultatele.
Apelul privind selecția cadrelor didactice AICI.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?