Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal de Vrancea – Campioana și câștigătoarea Supercupei, start lansat!


•    Noua ediție a Ligii AutoVip a început fără două echipe valoroase – Voința Deep Serv și Arena! 
•    Primarul din Cîmpineanca, Tudorel Ivan, a jucat în echipa comunei!

Liga de minifotbal AutoVip și-a deschis noua stagiune duminica trecută la baza sportivă „La Castel”. La start s-au prezentat campioana și câștigătoarea Supercupei – Sanorom Odobești și AS United, ACS Mausoleul Mărășești, Pamiro Construct, AS Flux, Casa Panciu, Viitorul Cîmpineanca – nou promovată, Pantzer Vidra, Termo Idaulica și Voința FC. S-au retras din campionat Voința Deep Serv și Arena, două echipe valoroase, care au dat culoare și consistență, chiar suspans, campionatului trecut.
La finalul ediției 2016-2017, campioana și vicecampioana, împreună cu câștigătoarea Cupei României în Vrancea vor participa la turneele naționale organizate de Federația de Minifotbal din România în perioada iunie-iulie 2017. Iar organizatorii Ligii și partenerii oficiali – AutoVip, Optometrica Visual, GS Mobile, Doctor GSM, Joma România vor premia cele mai merituoase formații ale competiției. Motive suficiente, deci pentru jocuri disputate, spectaculoase, care să aducă locuri în partea de sus a clasamentului la final!  
 În ediția 2016-2017 competiția se va disputa în sistem tur-retur, echipele aflate pe locurile 1-4 la sfârșitul sezonului regulat urmând să joace în Final Four pentru desemnarea campioanei. În acea fază a campionatului vor fi luate în calcul punctele obținute până atunci, dar înjumătățite și rotunjite. Formațiile de pe locurile 5-8 vor juca în Cupa Ligii. În Cupa României, echipele vor juca în grupe, cu drept de participare și pentru formații din afara Ligii AutoVip.  
Așa cum au mai anunțat, organizatorii Ligii de minifotbal pregătesc prima ediție a Ligii old-boys, pentru jucători de peste 38 de ani, dar cu doi fotbaliști între 35 și 38 de ani. Campioana de la old-boys va participa la etapa națională a campionatului.

Rezultatele primei etape
Pamiro Construct – Sanorom 0-4 (0-2). Au marcat Marian Covaci – 3 goluri și Ionuț Manu. La Sanorom a venit Răzvan Crăciun.
Viitorul Cîmpineanca – Casa Panciu 1-2 (1-2). Au marcat Iulian Niță, respectiv, Alexandru Duca de două ori. Viitorul, echipă în care a jucat și primarul Cîmpineancăi, Tudorel Ivan, a fost lovită de neșansă, mingea șutată de jucătorii săi lovind de șapte ori barele porții adverse.
    ACS Mausoleul Mărășești – Termo Idraulica 2-0 (1-0). Au marcat Adrian Tontu și Dan Doca. Pentru Mausoleu a jucat și Mike Ibe, nigerianul care a evolaut în Liga a III-a pentru Panciu. Termo Idraulica a avut mai multe situații de gol anulate de prestația foarte bună a portarului Mărășeștiului, Andrei Shitea.
AS Flux – AS United 1-5 (1-2). Au marcat Florin Stanciu, respectiv Claudiu Mihai – 2, Remus Popa, Nicușor Chirică, Ionuț Olaru.
Partida Pantzer Vidra – Vointa FC va fi reprogramată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?