Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal. CSM Focșani a dat golgeterul grupei 2006 în Cupa E.ON Kinder: Mario Alberto Epure!


O știre de presă anunța cu puțină vreme în urmă că Mario Alberto Epure, copil născut în 2006, legitimat la CSM Focșani, cu 11 goluri a câștigat titlul de cel mai bun marcator al grupei sale de vârstă la Cupa E.ON Kinder.
Reușita micului jucător focșănean m-a dus pe stadionul Milcovul, locul de antrenament al gupei din care face parte, pregătită de profesorul Mircea Lazăr, pentru a afla mai multe despre Mario, dar și despre rezultatele echipei CSM Focșani în turneul de la Târgu Mureș unde au avut loc jocurile Cupei E.ON Kinder.
Aveam să aflu de la profesorul său că „Mario Alberto Epure, care a început fotbalul în 2011, este un jucător de mare perspectivă”, un copil obișnuit cu premierile în urma evoluțiilor foarte bune pe care le are în întrecerile la care participă cu echipa. Este un marcator natural, dar ca orice jucător care înscrie multe goluri are susținerea echipei fără de care ar fi greu să reușească, îmi mai spune profesorul Mircea Lazăr. În consecință, îmi prezintă și lotul care a evoluat pentru CSM Focșani în grupa 2006 a Cupei E.ON Kinder: Andrei Chiriac, Roberto Ionescu, Rareș Fătu, Călin Badasca, Theodor Dănilă, Leonardo Sîchin, Lorenzo Stoica, Mario Alberto Epure, Robert Necula, Rareș Maeschi, Marius Nițu, Andrei Racoviță, Horațiu Crăciun, Ștefan Mircea, Robert Croitoru, Andrei Buică.
În competiția de la Tîrgu Mureș, formația antrenată de Mircea Lazăr a obținut următoarele rezultate: 2-2, cu Academia Hagi, 1-1 cu Atletic Gurghiu, 15-0 cu Kinder Tîrgu Mureș, 1-3 cu Farul Constanța, 2-1 cu Pandurii Tîrgu Jiu, 2-1 cu Dani Coman Pitești și a terminat pe locul 5!
Numele adversarelor micuților fotbaliști focșăneni arată că a fost o concurență puternică, inclusiv pentru titlul de golgeter câștigat de Mario Alberto Epure, de la care cei care îl cunosc și îi apreciază calitățile așteaptă alte și alte situații în care foarte talentatul jucător să înscrie multe goluri pentru echipa sa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?