Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO : Primarul Misăilă i-a premiat pe cei mai buni elevi și profesori focșăneni


Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, i-a premiat, ieri, pe elevii focșăneni cu rezultate la olimpiadele și concursurile școlare naționale. Premierea a avut loc la Sala Balada în prezența consilierilor locali Bogdan Matișan, Ionuț Mersoiu, Marius Iorga, dar și a deputatului social democrat Ciprian Nica. Au lipsit consilierii liberali. Elevii au primit premii în bani și diplome. Cei care au avut documentele de identitate asupra lor au putut ridica imediat banii de la o casierie organizată ad-hoc în holul clădirii iar ceilalți vor putea ridica sumele de bani de la ghișeele Primăriei Focșani. Tot în cadrul evenimentului de la Balada au fost premiați profesorii coordonatori ai elevilor care au obținut aceste performanțe deosebite. Pentru premierea elevilor focșăneni care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile, faza națională, în perioada iunie 2015-iunie 2016, a fost alocată o sumă de 54,85 mii lei de către Consiliul Local Focșani. Suma alocată va putea crește anul viitor, existând deja discuții în Consiliul Local Focșani ca la aprobarea bugetului pentru 2017 să fie crescut cuantumul premiilor acordate celor mai buni elevi focșăneni.

    Primarul Cristi Misăilă le-a transmis elevilor bucuria de a-i cunoaște pe performerii anului școlar 2015-2016 și i-a felicitat pe profesorii îndrumători. Primarul speră ca, anul viitor, suma alocată să fie mult mai mare atât datorită numărului de elevi cu rezultate foarte bune dar și datorită valorii premiilor pentru fiecare elev și profesor în parte. „Am dorit să facem această festivitate de premiere chiar la începutul noului an școlar 2016-2017 tocmai pentru a vă da exemplu pentru cei care sunt colegi cu dumneavoastră, cei care astăzi pășesc, poate, pentru prima dată pe poarta școlii, cei mici, bobocii. Consider că trebuie să fiți tratați cu mult respect iar eforturile voastre s-au materializat în rezultate deosebite la toate concursurile și olimpiadele naționale”, a spus primarul Cristi Misăilă.
    Inspectorul școlar general Dorin Cristea a mulțumit pentru sprijinul acordat de autoritățile locale și i-a spus primarului Focșaniului că sala Balada va fi neîncăpătoare la  premierea din 2017. „Am deschis un nou an școlar. Fericirea este totodată a elevilor, a cadrelor didactice și a părinților. Nu încheiem anul precedent decât prin această premiere. Mulțumesc foarte mult domnului primar Cristi Misăilă, întregului Consiliu Local pentru această inițiativă și suma destul de mare de premiere, lucru care confirmă încă o dată rolul nostru și munca noastră în educație. Concursurile școlare, olimpiadele școlare sunt foarte importante, sunt vârful și ca atare, lucrul acesta ne indică faptul că în județul Vrancea și mai ales în municipiul Focșani se muncește foarte mult. Este foarte important că avem alături de noi primăria Focșani, Consiliul Local care ne premiază”, a spus inspectorul școlar general  Dorin Cristea.
    LISTA elevilor și profesorilor premiați AICI.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?