Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Handbal, Liga Națională – Să credem clasamentul: derbi în Polivalentă!


Miercuri, 14 septembrie, de la ora 18.30, Sala Polivalentă va fi din nou locul unui spectacol handbalistic ce se anunță a fi de calitate! Se vor întâlni echipele aflate, în acest moment, pe locurile al treilea și al patrulea în ierarhia Ligii Zimbrilor, CSM Focșani 2007 și AHC Potaissa Turda. Clasamentul spune, deci, că este un derbi al etapei. În Memorialul Mihai Mironică, de la Suceava, din perioada de pregătire, întâlnirea dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria handbaliștilor antrenați de profesorul Viorel Ciubotaru. Un meci de pregătire nu poate fi neapărat definitoriu pentru ceea ce se va întâmpla într-unul oficial, dar dă și el o măsură a unui raport de forțe. Să credem, deci clasamentul și să ne așteptăm la un adevărat derbi între două echipe care au început bine campionatul și care par a avea un cuvânt de spus în actuala ediție a Ligii Naționale!
După evoluția, adesea, entuziasmantă din  prima etapă, când a fost mai mult decât egala Stelei, CSM Focșani 2007 are dreptul să pretindă victoria în meciul de mâine seara, iar formidabilii suporteri ai Focșaniului au dreptul să pretindă echipei să joace astfel încât să câștige! Potaissa Turda vine în Sala Polivalentă după ce, în precedenta deplasare în Moldova, a demolat Vasluiul învingător, apoi, în meciul cu CSM, la București. Turdenii au pierdut  apoi jocul cu campioana Dinamo, dar după ce au condus-o o bună vreme din meci! Ardelenii alcătuiesc, fără îndoială o echipă foarte puternică, dar a venit timpul să nu mai plece cu puncte de la Focșani!
Întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și Potaissa Turda va fi condusă de cuplul de arbitri Radu Iliescu/Doru Manea, din București iar observator va fi D. Statoiu, din Vîlcea.
Intrarea la meciul de miercuri, 14 septembrie 2016, de la ora 18.30 din Sala Polivalentă se va face cu bilete al căror preț este de 5 lei – copiii până la 15 ani au intrare gratuită – sau cu abonamente, al căror preț este de 70 de lei pentru întreg sezonul de Liga Națională și Cupa României.
Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare, astăzi, între orele 17.00 – 19.00 la intrarea principală în Sala Polivalentă și mâine, de la ora 17.00, până la începerea meciului.    
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?