Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Un căruțaș a fost găsit mort pe un câmp din Homocea


Polițiștii din Homocea au găsit pe un drum din localitate o căruță, ai cărei cai alergau în galop, fără ca cineva să-i conducă. Oamenii legii au reușit să oprească atelajul, iar din primele cercetări au stabilit că acesta ar aparține unui bărbat de 76 de ani, din comuna Ploscuțeni. 
Imediat, polițiștii au plecat în căutarea căruțașului, pe care l-au găsit în stare de inconștiență, pe un drum ce ducea spre locuința sa. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar și o ambulanță și după mai multe manevre de resuscitare, medicii s-au declarat învinși și au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.
Oamenii legii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la decesul bătrânului căruțaș. „La data de 7 septembrie a.c., ora 19.45, pe DJ 252 în comuna Homocea, a fost depistat un atelaj hipo care se deplasa cu viteză, iar în atelaj nu se afla nici o persoană. Din primele verificări s-a stabilit că atelajul aparține unui bărbat de 76 ani, din comuna Ploscuțeni. Totodată, polițiștii au procedat la căutarea căruțașului, acesta fiind găsit pe drumul agricol ce duce spre locuința sa, la aproximativ 1,5 km față de drumul județean. Acesta era în stare de inconștiență, prezentând leziuni grave la nivelul capului și al membrelor. La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul SAJ, care l-au resuscitat pe căruțaș, însă ulterior au constatat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au comunicat polițiștii din cadrul IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?