Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat a DISPĂRUT vineri în Lepșa. Forțe impresionante îl caută de atunci


Un bărbat în vârstă de 50 de ani din județul Prahova este dat dispărut de rude de vineri. Adrian Fătu a venit în Tulnici cu soția și niște prieteni pentru o mică vacanță. În după amiaza zilei de vineri, în timpul unei mici petreceri, acesta s-a supărat și a spus că pleacă în stațiunea Lepșa. La ora 18.00, soția l-a sunat și acesta i-a spus că se află într-o pădure și nu mai știe drumul înapoi. Au ținut legătura până la ora 22.00 când mobilul i s-a descărcat. Panicați, soția și prietenii au mers la poliția din Tulnici pentru a anunța dispariția bărbatului și nici până acum nu a fost găsit. „Eu sunt nepoată de-a lui, mama mea este verișoara lui Adrian și locuiesc în Focșani. Practic eu țin legătura cu soția și rudele lui care locuiesc în Prahova. De vineri suntem disperați, nu mai știm nimic de el, am făcut și sesizare la poliție, cică îl caută dar nu l-au găsit nici până acum”, ne-a spus Georgiana Carabă nepoata celui dispărut.
    Efective de jandarmi, poliție, pompieri și voluntari au pornit în căutarea bărbatului. Mai bine de 20 de persoane mătură pădurile din Lepșa, în special în zona Cascada Putna. „Am fost solicitați de către Inspectoratul de Poliție Vrancea pentru căutarea bărbatului dispărut în localitatea Lepșa. O echipă formată din șapte jandarmi a plecat în căutarea celui dispărut alături de Salvamont Vrancea”, ne-a declarat plutonier adjutant Adrian Costescu, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Vrancea.
„Astăzi (ieri -n.r.) am primit și noi un apel de la poliție prin care ne solicitau sprijin în vederea continuării căutării bărbatului dispărut. Au participat 2 echipaje din cadrul stației de pompieri Vidra, o persoană de la detașamentul de pompieri Focșani, respectiv asistentul medical, și 7 subofițeri de la stațiua de pompieri Vidra. Astfel s-au alăturat efectivelor de căutare formate din reprezentanți SVSU, poliție, jandarmi și cetățeni”, a precizat căpitan Cristina Duță de la biroul de presă al ISU Vrancea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?