Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Arest menținut pentru tinerii acuzați de trafic de droguri


Mai mulți tineri arestați pentru trafic de droguri rămân după gratii, decizia fiind luată de judecătorii de la Curtea de Apel Galați, care au respins contestațiile formulate de aceștia. Soluția este definitivă, potrivit portalului instanțelor de judecată. „Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Cristian Alexandru Theodor, Avram Marius Iulian și Bulboacă Mihai Cristi împotriva încheierii din data de 18.08.2016, pronunțată de Tribunalul Vrancea în dosarul nr. 708/91/2016/a9. Obligă pe inculpații contestatori Cristian Alexandru Theodor, Avram Marius Iulian și Bulboacă Mihai Cristi la plata sumei de 50 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu în sumă de 130 lei (…), va fi avansat din fondurile Ministerului Justiției către Baroul Galați. Definitivă. Pronunțată în ședința publică azi, 30.08.2016”, este decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Galați.
 Cei șase au fost arestați la finele anului trecut, într-un dosar în care anchetatorii au făcut cea mai mare captură de canabis. Conform celor precizate de polițiști, la momentul respectiv, doi dintre inculpați au mers la Buzău pentru a lua droguri de la un altul. Focșănenii urmau să-i dea buzoianului o mașină, în schimbul unei cantități de canabis. Tranzacția nu a mai avut loc pentru că tinerii nu s-au înțeles, așa că urma ca buzoianul să vândă o cantitate de droguri mai mică, cu banii jos. În acel moment s-a organizat flagrantul. Polițiștii au făcut un baraj, care a fost forțat de focșăneni și buzoian. S-a tras și cu armele, dar tot au reușit să fugă. În scurt timp, buzoianul Dumitru și medicul focșănean au fost prinși, Avram nu. După câteva zile, el a hotărât că este mai bine să vină să discute cu anchetatorii.  
Acțiunea în acest dosar a fost de amploare. Anchetatorii au găsit și o cantitate impresionantă de droguri în timpul perchezițiilor făcute la Focșani, Buzău și București. S-au ridicat aproximativ 15 kg. de cannabis, valoarea pe piață fiind de aproximativ 75.000 euro, dar și aproximativ 600 de plante. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?