Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Lista locurilor libere pentru admiterea în învățământul profesional


Aproape 300 de locuri sunt disponibile pentru admiterea în învățământul  profesional cu durata de 3 ani, în cadrul celei de-a doua etape de înscriere. Potrivit unui centralizator dat publicității de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din Focșani, în domeniul de pregătire mecanică, calificarea profesională mecanic auto, sunt 6 locuri disponibile pentru cea de-a doua etapă de înscriere, fiind o singură clasă cu acest profil. E asemenea, sunt 27 de locuri disponibile pentru calificarea profesională tinichigiu vopsitor auto, unde un singur absolvent de gimnaziu s-a înscris, iar în domeniul de pregătire electromecanică, calificare profesională electromecanic utilaje și instalații electrocasnice și din industria alimentară sunt 24 de locuri disponibile din 28. 
La Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Focșani sunt disponibile 7 locuri în domeniul de pregătire turism și alimentație, calificarea profesională bucătar, și alte 23 de locuri în domeniul de pregătire textile pielărie, calificarea profesională confecționer produse textile. La Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani sunt 26 de locuri disponibile în domeniul de pregătire mecanică, calificarea confecționer tâmplărie de aluminiu și mase plastice. 
La Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea nu mai sunt locuri la specializarea mecanic auto, în schimb sunt 10 locuri la tinichigiu vopsitor auto și alte 16 în domeniul de calificare brutar – patiser – preparator produse făinoase. La Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia din Focșani sunt disponibile 12 locuri în domeniul mecanică, absolvenții urmând a avea calificarea de mecanic auto, și alte 26 pentru specializarea tinichigiu vopsitor auto.  
Colegiul Tehnic Gheorghe Balș din Adjud nu mai este niciun loc liber la specializarea mecanic auto, în schimb la Liceul Tehnologic Alexandru Ion Cuza din Panciu sunt disponibile 27 de locuri pentru confecționeri produse textile. La Liceul Tehnologic G. G. Longinescu din Focșani sunt disponibile pentru etapa a II-a de repartizare 25 de locuri pentru tâmplari universali și alte 24 de locuri la specializarea frizer – coafor – manuchirist – pedichiurist. 
Și la Liceul Tehnologic din Odobești sunt locuri libere, respectiv 25 pentru lucrători în agricultura ecologică, pe când la Liceul Simion Mehedinți din Vidra nicio persoană nu s-a înscris la clasa de turism și alimentație, specializarea chelner (ospătar). Prin urmare, în acest caz sunt 28 de locuri disponibile. La aceeași unitate în de învățământ mai sunt disponibile 9 locuri la turism și alimentație, specializarea bucătar, și alte 28 la fabricarea produselor din lemn, specializarea operator la producerea semifabricatelor pe bază de lemn. 
De asemenea, la Măicănești va fi formată, în acest an școlar, o clasă de confecționer produse textile, un singur loc mai fiind disponibil. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?