Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO și GALERIE FOTO: Suspiciune de CRIMĂ la Urechești. Bărbatul nu își amintește dacă și-a omorât soția


Procurorii vrânceni anchetează o moarte suspectă în localitatea Urechești din județul Vrancea. O femeie în vârstă de 64 de ani a fost găsită moartă, cadavrul fiind în stare de putrefacție, iar procurorii nu exclud varianta crimei. În acest caz, principalul suspect este chiar soțul femeii decedate.
Procurorii criminaliști spun că bărbatul ar fi sunat la 112 și ar fi anunțat moartea femeii. Oamenii legii au plecat spre locul indicat de bărbat, iar în locuință au găsit cadavrul femeii, în stare avansată de putrefacție, semn că a trecut ceva timp de când aceasta decedase. În tot acest timp, soțul a stat cu corpul neînsuflețit al femeii în casă. „Este un caz de moarte suspectă a unei persoane în vârstă de 60 și ceva de ani, care se pare că e decedată de mai multe zile. O să facem cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a intervenit decesul. Nu putem da deocamdată alte amănunte până ce nu se va face necropsia cadavrului, dar cu siguranță analizăm toate posibilitățile care ar fi dus la această moarte suspectă”, a precizat procurorul Luminița Dogaru.

Femeia a fost operată pe creier

Vecinii au susținut că soțul victimei ar fi un mare amator de băuturi alcoolice și nu exclud varianta ca după ce acesta să se fi trezit din beție, să-și fi dat seama că și-a omorât nevasta, după care să fi anunțat poliție. Ei spun că nu se așteptau ca femeia să aibă un astfel de sfârșit, cu atât mai mult cu cât aceasta trecuse cu bine peste o operație pe creier, suferită în urmă cu 2-3 ani.
Tot aceștia susțin că bărbatul ar avea ceva probleme psihice, iar din această cauză certurile și scandalurile ar fi fost la ordinea zilei în casa celor doi, dar în special când bărbatul se îmbăta. „Se îndemnau amândoi la băutură și în fiecare zi și în fiecare seară se certau. Eu cred că a bătut-o până a omorât-o, că a mai bătut-o și altădată, amândoi erau plecați cu capul. Ca să scape de bătaie, ea fugea la fată, care era măritată în Popești. Dar el stătea mai mult internat pe la spitalul de nebuni”, a susținut unul dintre vecin. „Eu, duminică, am văzut-o ultima dată, dar vă spun că bărbatul tot timpul o bătea. Era un om rău, impulsiv, înjura, dar numai când era beat. Nu se înțelegeau deloc, erau ca șoarecele cu pisica, se alergau unul după altul prin jurul casei tot timpul. Era circ și panaramă la ei”, a adăugat un bărbat, care stă gard în gard ca locuința celor doi soți.
Întrebat de oamenii legii despre ce s-a întâmplat în casa sa, suspectul a recunoscut că și-a bătut soția, dar nu își amintește dacă a și omorât-o. El a fost adus la Focșani, la audieri. Anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili dacă a fost vorba de crimă ori nu.


3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?