Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Tineretul ALDE Vrancea se pregătește pentru alegerile parlamentare


Tinerii din cadrul ALDE Vrancea a început să se pregătească pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an. Tinerii din organizația vrânceană se vor implica în procesul de consultare publică și în elaborarea proiectelor politice ale organizației județene ALDE Vrancea, se arată într-un comunicat de presă al tineretului ALDE.
Acest lucru a fost decis în Ședința Extraordinară a TLDE Vrancea, care a avut loc joi și la care au participat 45 de tineri din organizațiile locale din județ, dar și membrii conducerii naționale TLDE, respectiv secretarul general Codruț Matei și vicepreședinții Raluca Haliț, Ionuț Cojocariu și Miron Mihai. A fost organizat un workshop de comunicare politică, care îi va ajuta pe tineri în efortul de mobilizare politică. „Îi felicit pe tinerii din organizația noastră pentru decizia de a se mobiliza și organiza pentru alegerile parlamentare din acest an și pentru determinarea de care dau dovadă în activitatea politică. ALDE Vrancea a fost, este și va fi alături de tinerii din organizația noastră, îi va susține și motiva pe tot parcursul campaniei electorale. O felicit pe Cătălina Lupu, Președintele TLDE Vrancea, și întreaga organizație de tineret pentru organizarea acestui eveniment”, a declarat Ionel Cel Mare, președintele ALDE Vrancea.
La rândul său, președintele TLDE Vrancea a precizat că întâlnirea de joi a avut loc pentru a marca startul mobilizării organizației pentru alegerile parlamentare din această toamnă. „Am organizat întâlnirea pentru a marca startul mobilizării organizației noastre pentru alegerile parlamentare din această toamnă. Le mulțumesc colegilor din conducerea națională a TLDE pentru că susțin în mod activ filiala Vrancea și îi felicit pe colegii mei din organizațiile locale de tineret pentru răspunsul prompt la semnalul de mobilizare. Ne vom implica în procesul de consultare publică și pe baza acestor rezultate vom lucra, alături de conducerea ALDE Vrancea, în elaborarea și implementarea proiectelor politice ale organizației noastre”, a precizat Cătălina Lupu, președintele TLDE Vrancea. 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?