Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fotbal, Cupa României – ”Dumbrăveniul va juca la câștig!”


•    CS Panciu va juca în deplasare cu Voința Ion Creangă, din județul Neamț

Euromania Dumbrăveni va juca astăzi, pe teren propriu, în prima etapă națională a Cupei României. Va fi o mică sărbătoare a fotbalului în comuna care a dat Vrancei, în acest an, campioana și câștigătoarea Cupei, etapa județeană!
Echipa antrenată de profesorul Daniel Bănică se va reunui, practic, în integralitatea sa, abia în ziua jocului de cupă cu AS Gauss Răcăciuni, câștigătoarea Cupei și campionatului județului Bacău. Date fiind condițiile în care viețuiește fotbalul de la nivel mic în România, este foarte probabil ca și băcăuanii să aibă prima reunire a echipei tot cu ocazia meciului din Cupă. AS Gauss are în lot câțiva dintre foștii fotbaliști ai FCM Bacău, ceea ce dă o notă de calitate fotbalistică echipei din Răcăciuni, dar nu o pune în mod neapărat în postura de favorită!
Fotbaliștii Euromaniei au la rândul lor, mulți dintre ei, un trecut prin ligile a doua sau a treia, au experiența jocurilor de calificare, dar și o pregătire de vară pe care și-au făcut-o în competițiile de minifotbal!  
Profesorul Daniel Bănică mi-a spus că de la echipă a plecat Emilian Chivu, dar a venit Căpățână și, foarte posibil, va veni – deocamdată pentru meciul de cupă, Rodinel Stan, ceea ce va însemna un plus evident pe care îl pot aduce Dumbrăveniului cei doi apreciați jucători! „Imi doresc să câștigăm. Nu cunosc adversarul, de aceea nu pot  spune cum vom juca, dar vrem să facem o partidă bună în urma căreia să mergem mai departe în Cupa României!”, mi-a declarat, ieri, antrenorul Daniel Bănică.
Cealaltă formație vrânceană programată pentru prima etapă națională a Cupei României, CS Panciu, va întâlni în deplasare Voința Ion Creangă, recent promovată în Liga a III-a. Chiar dacă a depus cerere pentru înscrierea în Liga a IV-a, echipa pănceană este de Liga a III-a și are șansa ei să promoveze în etapa a doua a Cupei României.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?