Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Fotbal – Solicitări multe și de la echipe de tradiție pentru înscriere în Superliga Altdorf Tehnik!


•    La finalul perioadei de înscrieri erau depuse 17 cereri!

Miercuri, 3 august, a expirat perioada pentru depunerea solicitărilor de înscrieri în Liga a IV-a – Superliga Altdorf  Tehnik. La secretariatul AJF Vrancea au fost depuse, în acest termen, 17 cereri, număr foarte mare în comparație cu trecuta ediție de campionat. Doresc să evolueze în Superliga Altdorf  Tehnik Euromania Dumbrăveni, campioana județului în 2016, Șoimii Mircești finalista campionatului, ACS Odobești, Voința Răstoaca, Victoria Gugești, Unirea Èšifești, Voința Cîrligele, ASS Pufești, Tractorul Nănești, Voința Slobozia Ciorăști, Viitorul Homocea, FCM Adjud, CSM Focșani 2007, FC Panciu, Național Golești 2012, Selena Jariștea, Dinamo Tătăranu.
CSM Focșani 2007, Național Golești și Selena Jariștea revin în competițiile fotbalistice după întreruperi generate de cauze diferite, dar toate sunt echipe cu potențial, ca și FC Panciu, venită din Liga a III-a. O eventuală Superligă cu astfel de formații, ca și cu alte câteva de la același nivel din campionatul trecut ar putea aduce întreceri pasionante, derbiuri spectaculoase și o campioană a Vrancei care să-și asume statutul de viitoare echipă de Liga a III-a!
Au depus cereri pentru înscrierea în Liga a V-a Sportul Ciorăști și AS Suraia, dar lista rămâne deschisă pentru că echipele doritoare pot solicita înscrierea până la 20 august.
Site-ul AJF Vrancea precizează că „ședința de lucru pentru Liga a IV-a va avea loc miercuri, 18 august, iar pentru Liga a V-a, miercuri, 25 august. Ambele întâlniri au loc la casa de Cultură din Focșani”.     

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?