Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007, la al cincilea transfer al verii: Andrei Enache!


Formația de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 a făcut, ieri, al cincilea transfer al verii! Profesorul Viorel Ciubotaru a fost la FR Handbal unde a perfectat documentele de transfer pentru Andrei Enache, de la Energia Tîrgu Jiu. Noul jucător al Focșaniului este centru, post pe care CSM 2007 îi mai are pe Silviu Rotaru și Iulian Neață. Primul dintre aceștia este accidentat și are alt program de pregătire decât colegii săi. Venirea lui Andrei Enache la Focșani poate rezolva, deci, una dintre problemele de efectiv ale formației pregătite de profesorul Viorel Ciubotaru. Și oferă posibilități mai bune de punere în valoare a interului Mădălin Èšuțu cu care Andrei a fost coleg la Energia.
Andrei Enache, născut la 23 noiembrie 1983, a jucat, de la 19 ani, până la cei 32 câți are acum, doar pentru Târgu Jiu! Frumoasă probă de fidelitate a micuțului, dar bătăiosul centru care în ediția trecută de campionat a marcat pentru formația sa 21 de goluri și a fost eliminat de patru ori, pentru acumulare de galbene. Nu a primit nici un roșu, semn că este un jucător cu respectul față de regulament și al adversar, dar și, așa cum îl prezenta o publicație din Gorj „extrem de determinat!”. 
Ca un amănunt cu anume semnificații despre noul handbalist al Focșaniului: în primăvara anului trecut, împreună cu un coleg a înființat la Tîrgu Jiu o școală privată pentru copiii care doresc să învețe handbal!  

În acest intersezon, la Focșani au venit Adrian Băluț și Răzvan Răpciugă, de la Dinamo București, Mădălin Èšuțu și Andrei Enache, de la Energia Tîrgu Jiu și Bogdan Cătălin Rață, de la Știința Municipal Bacău. Toți, jucători obișnuiți cu performanța, de la echipe care au jucat în cupele europene – cu excepția lui Rață. Cu siguranță că vor aduce un consistent plus de potențial și de valoare a exprimării echipei în teren așa cum își dorește antrenorul Viorel Ciubotaru și cum așteaptă exigentul, dar excepționalul public focșănean, atât de atașat de formația de handbal a CSM 2007!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?