Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Handbal – Sucevenii au câștigat și al doilea amical!


CSM Focșani 2007 – 28-32 (15-17)
Formații
CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea – 2, Gramatic – 2, Vasilache – 1, Miroiu – 4, Popa, Neață – 1, Năstăsie – 7, Mocanu – 3, Eros, Èšuțu – 3, Rață – 3 , Băluț – 2 .
CSU Suceava: T. Tcaciuc, E. Duhan, Cristi Bursuc, Alin Petre, Sașa Puljizovic, Mitrea, Tîrzioru, Preda, Dușan Slipka, Olariu, Costea, Baican, Polocoșer, I. Tcaciuc, I.  Bursuc, Alexa.
Sucevenii au câștigat și al doilea meci de verificare – de sâmbătă, din Sala Polivalentă, în compania CSM Focșani 2007. Se deosebire de prima întâlnire dintre CSU Suceava și formația focșăneană, de vineri seara, când gazdele au pierdut din turație și avantajul după ce profesorul Viorel Ciubotaru a început să ruleze întregul lot, sâmbătă, sucevenii au condus, practic, scorul pe toată durata meciului! A fost la final aceeași diferență de goluri – patru, în ambele întâlniri. Cele două formații au reușit faze de foarte frumos spectacol handbalistic, în care jocul în viteză a fost agrementat cu combinații surprinzătoare pentru cele două apărări și reușite individuale de clasă. În timpul meciului, dar și la final, spectatorii, veniți și sâmbătă în număr mare în Polivalentă, au răsplătit cu aplauze pe handbaliști – și pe oaspeți, dar mai cu seamă pe gazde, care au încheiat ziua de handbal cu obișnuita, de acum, batere a palmei cu susținătorii din tribune!
Sâmbătă, profesorul Viorel Ciubotaru nu l-a putut folosi, dintre jucătorii nou veniți, pe Răpciugă, cu o problemă la mâna dreaptă, în timp ce la CSU Suceava au evoluat șase dintre jucătorii aduși în intersezon: Adi Mitrea, de la  Dunărea Călărași, Florin Ciubotariu, Adrian Târzioru, de la Energia Pandurii Tîrgu Jiu, Ioan Polocoșer (HC Vaslui), Sașa Puljizovic, din Bosnia și Dusan Slipka, din  Serbia. Nu au jucat Florin Ciubotariu și George Șelaru, veniți de la Energia Tîrgu Jiu.   
Cele două întâlniri cu sucevenii au constituit pentru profesorul Viorel Ciubotaru foarte utile ocazii pentru reașezarea mecanismului de joc după venirea la echipă a lui Băluț, Èšuțu, Rață și Răpciugă.
CSM Focșani 2007 va continuia pregătirea în Sala Polivalentă în zilele următoare,  iar joi, 4 august, va începe jocurile din „Memorialul Mihai Mironică”, de la Suceava, care va dura până la 6 august.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?