Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Handbal juniori 3 – Profesorul emerit Lucian Tucan a dat adunarea!


Prima ședință de antrenament a fost vineri, pe terenul de la LPS Focșani!

Profesorul emerit Lucian Tucan, care pregătește acum echipa de juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv, a dat pentru vineri, 15 iulie, adunarea jucătorilor săi, după o lună de vacanță. La fața locului, consemnez!
Pe o căldură mare, atenuată cumva de rafale de vânt, pe terenul din curtea Liceului, vreo 30 de juniori fac mișcare: alergări, genoflexiuni, rostogoliri, în mici pauze se strâng sub un copac la umbră, la sugestia profesorului, apoi reiau mișcarea. Vor continua zilnic antrenamentele, vor fi și două ședințe pe zi, cu excepția sâmbetelor și duminicilor. Aici, la Focșani. Despre cantonament la munte nu poate fi vorba deocamdată, pentru că trebuie văzut ce fonduri are pentru asta liceul așa cum îmi spune profesorul Tucan.

Constat că sunt mulți sportivi, le remarc și entuziasmul, însă profesorul mă temperează: „E prima zi, deocamdată le place. Sunt la început. Pe parcurs, o spun din experiență, unii abandonează, dar cei care au făcut un an de pregătire, sigur nu vor renunța!  Îmi spuneți că au venit mulți la antrenament! Nu sunt prea mulți. Eu am fost prin școli, inclusiv prin județ, unde am pus anunțuri despre faptul că LPS pregătește sportivi la handbal. Astăzi au venit și din județ, ceea ce mă bucură. Pentru cei care doresc să facă handbal, copii născuți în anii 2002 – 2003: îi aștept să se înscrie la echipa noastră, la LPS, grupa profesorului Lucian Tucan!”
Pentru copiii interesați și părinții lor: Lucian Tucan este un profesor antrenor cu mare experiență pedagogică și în pregătirea handbaliștilor, inclusiv juniori. A fost antrenor federal de juniori iar pentru performanțele obținute cu sportivii săi a primit titlul de profesor emerit!                             

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?