Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Locatarii unui bloc din Focșani, evacuați în miez de noapte


Locuitorii unui bloc din Focșani au fost evacuați din propriile apartamente din cauza unui incendiu, produs de la o candelă uitată aprinsă. Joi noaptea, în jurul orei 2.00, un apartament a luat foc deoarece proprietara, o femeie în vârstă de 66 de ani, cunoscută ca având probleme psihice, a lăsat candela aprinsă peste noapte.
Vecinii, speriați de fumul gros care a invadat casa scării și implicit apartamentele, au ieșit afară din bloc. Pompierii sosiți la fața locului au evacuat și alte persoane, care nu au putut ieși din cauza fumului gros și înțepător. Din fericire, niciun locatar nu a pățit nimic, doar proprietara apartamentului a fost dusă cu ambulanța la spital din cauza unui atac de panică. „La ora 1.50, un incendiu a izbucnit la un apartament din strada Aleea 1 Iunie din municipiul Focșani. La fața locului au ajuns două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Evenimentul s-a produs din cauza unei candele uitate aprinse de proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 66 de ani. Au ars mai multe resturi menajere care au produs mult fum. Echipajele ISU Vrancea ajunse la fața locului au evacuat 10 persoane, alte 20 autoevacuându-se, au localizat și stins focul în scurt timp. Persoana care a produs incendiul a fost transportată la spital, acum aflându-se internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani”, a declarat locotenent Paul Bîndar purtător de cuvânt la ISU Vrancea.
Într-un mesaj trimis pe pagina de facebook a cotidianului Monitorul de Vrancea, unul dintre vecini a susținut că proprietara apartamentului incendiat ar avea în casă foarte multe gunoaie. Au făcut reclamații la diverse instituții, însă problema nu s-a rezolvat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?