Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Handbal, Liga Națională – Focșănenii încep, luni, pregătirea pentru viitorul campionat!


Pentru handbaliștii de la CSM Focșani 2007 vacanța de vară stă să se termine. Doar mâine și duminică nu e luni, ziua în care profesorul Viorel Ciubotaru își va întâlni pentru prima oară elevii, după ce au terminat victorioși play-out-ul și au arătat că sunt ai Ligii Naționale cu merite depline, câștigate pe terenul de joc!
Întâlnirea va fi la ora 18,00, pe gazonul stadionului Milcovul, acolo unde handbaliștii focșăneni vor face o parte din pregătirea fizică din acesată vară. O altă parte din pregătirea fizică va fi făcută în sala de forță, apoi, după două săptămâni, vor începe lucrul cu mingea în Sala Polivalentă. Vor fi, ca și în anii anteriori, câte două ședințe de antrenament pe zi.
Antrenorul Viorel Ciubotaru mi-a spus că echipa nu va merge în cantonament în perioada următoare. Antrenamentele vor fi făcute la Focșani, urmând ca primele jocuri de verificare să aibă loc într-un turneu, programat la Suceava, în perioada 4-7 august.   
Lotul cu care echipa a încheiat campionatul trecut a suferit modificări, odată cu venirea extremei stânga Adrian Băluț, de la Dinamo București, a interului stânga Mădălin Èšuțu, de la Energia Tîrgu Jiu și a pivotului Bogdan Cătălin Rață, de la Bacău. Luni, doar primii doi vor fi la pregătire, urmând ca Rață să se alăture colegilor săi marți, 12 iulie. Alte eventuale schimbări în lotul CSM Focșani 2007 mai pot fi făcute în perioada următoare! Dacă vor fi vor viza creșterea forței de joc a formației focșănene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?