Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Dosare penale pentru alcool și conducere fără permis


Mai mulți vrânceni s-au ales cu dosare penale, miercuri, după ce au fost surprinși de oamenii legii conducând sub influența băuturilor alcoolice sau fără permise. „La data de 6 iunie a.c., ora 06.35, pe DN 2 N în comuna Dumitrești, un bărbat de 57 ani, din municipiul Focșani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul de presă de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. 
În aceeași zi, un bărbat din Râmnicu Sărat a fost surprins de polițiști conducând un autoturism pe raza localității Măicănești fără a avea permis de conducere. „La data de 6 iunie a.c., ora 19.10, pe DJ 204 B, în comuna Măicănești, a fost depistat un tânăr de 25 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în același comunicat.
Tot fără permis a fost surprins și un bărbat de 40 de ani, din Bordești, în timp ce conducea un moped. „La data de 6 iunie a.c., ora 15.55, pe DN 2N în comuna Bordești, un bărbat de 40 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se specifică în același comunicat primit de la IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?