Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO : Militari avansaţi în grad, la aniversarea Brigăzii 8 LAROM


Mai mulți militari din cadrul Brigăzii 8 LAROM au fost înaintați în grad. Astfel, în baza Ordinului Ministrului Apărării Naționale, a fost înaintat în grad un ofițer, iar în baza Ordinului șefului Statului Major al Forțelor Terestre au fost înaintați în grad un maistru militar și șase subofițeri din toate unitățile subordonate marii unități.
În același cadru, a avut loc și un ceremonial religios de sfințire a plăcii de indentificare a unității și festivitatea de premiere și recompensare a militarilor care s-au evidențiat în îndeplinirea exemplară a sarcinilor de serviciu și și-au adus contribuția la pregătirea activităților aniversare, ocazionate de împlinirea a 100 de ani de existență a Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”.
Mai mult decât atât, în aceeași zi a festivităților, comandantul unității, general de brigadă doctor Adrian Stroea, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de militarii brigăzii. „Opt militari din cadrul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” au fost înaintați la gradul următor începând cu data de 30 iunie. În baza Ordinului ministrului apărării naționale, a fost înaintat în grad 1 ofițer, iar în baza Ordinului șefului Statului Major al Forțelor Terestre au fost înaintați în grad un maistru militar și șase subofițeri din toate unitățile subordonate marii unități. Cu această ocazie, la sediile unităților subordonate Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” dislocate în garnizoanele Focșani, Ploiești și Bârlad, s-a dat citire ordinelor de avansare. În același cadru festiv, a avut loc ceremonialul religios de sfințire a plăcii de indentificare a unității și festivitatea de premiere și recompensare a militarilor care s-au evidențiat în îndeplinirea exemplară a sarcinilor de serviciu și și-au adus contribuția la pregătirea activităților aniversare, ocazionate de împlinirea a 100 de ani de existență a Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”. Åži ca sărbătoarea marii unități să fie una completă, comandantul acesteia, dl. general de brigadă dr. Adrian STROEA, împlinește astăzi (vineri-n.r.) o frumoasă vârstă. Cu acest prilej întregul personal din cadrul brigăzii îi urează multă sănătate și un călduros „LA MULÅ¢I ANI !”, a declarat locotenent-colonel Cornel Onea, purtător de cuvânt al Brigăzii 8 LAROM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?