Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO : Olimpicii la geografie din acest an au fost recompensaţi financiar cu sprijinul companiei Premium Porc Grup


Vineri 17 iunie 2016, începând cu ora 17.00, a avut loc la sediul I.S.J. Vrancea festivitatea de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite la Olimpiada de Geografie și Concursul Åžcolar Național de Geografie Terra, ediția 2016. În cadrul acestui eveniment au fost premiați toți cei 46 de elevi care au obținut rezultate remarcabile. În premieră cei 20 de elevi care au reprezentat județul Vrancea la etapa națională au fost recompensați cu premii în bani, susținute financiar de către compania Premium Porc Grup. Mulțumiri speciale așadar conducerii acestei companii, pentru că a înțeles în mod pozitiv demersul nostru de a recompensa o serie de rezultate de excepție, între care se detașează calificarea la etapa internațională a Olimpiadei de Geografie de la Beijing a elevului Toma Ioan Adrian, de la Colegiul Național „Unirea” din Focșani.
Gestul celor de la Premium Porc Grup a fost urmat și de Sindicatul Învățământului Preuniversitar, Federația Educației Naționale, filiala Vrancea, președinte doamna profesor Paulina Roșcan, cărora li s-au alăturat alți semeni ai noștri, între care suntem onorați să îl amintim pe preot Oscar Frunză și lista continuă cu o serie de distinși colegi profesori de geografie, fapt ce a făcut posibil ca toți cei 46 de elevi cu rezultate deosebite să beneficieze și de o simbolică, dar foarte apreciată recompensă financiară pe lângă diplome și cărți de specialitate.
În numele elevilor premiați mulțumim tuturor acelora care și-au adus contribuția la reușita acestui eveniment. Un cuvânt de mulțumire cu totul special suntem onorați să îl adresăm domnului profesor Dorin Cristea, care în calitate de Inspector Åžcolar General al I.S.J. Vrancea a susținut acest demers prin promptitudinea cu care a semnat documentele aferente respectivei sponsorizări acordate de compania Premium Porc Grup, astfel încât beneficiarii, dragii noștri elevi, au putut intra în posesia respectivelor premii în bani la momentul stabilit. Mulțumim de asemenea firmei Laris Production din Focșani pentru suportul tehnic în realizarea întocmai și la timp ce e drept și contra cronometru, dar în condiții impecabile a „logisticii” necesare unei asemenea festivități… diplome, mape, autocolante etc.
În calitate de inspector școlar de specialitate, dar în calitate de profesor de geografie, am invitat pe două dintre premiantele noastre să dea curs unor gânduri despre cum au văzut ele această festivitate și implicarea în premieră a companiei Premium Porc Grup în această acțiune, pentru că nu trebuie să uităm nici o clipă că acest eveniment este o poveste despre succes, perseverență și, iată, recompensă, poveste scrisă de fiecare dintre ei alături de dascălii lor dragi, profesorii: Andrieș Elena, Burlacu Diana, Dragomir Iuliu Octavian, Diac Loredana, Dumitrache Ion, Gherghinoiu Neculai, Ion Nicoleta, Lepădatu Iuliana, Pecetescu Mariana, Săcrieru Dănuț, Stănescu Cerasela și cu voia dumneavoastră subsemnatul, alături de care au trudit cu migală la toate aceste realizări. Să le dăm cuvântul așadar:

Teodora Mirică de la Åžcoala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești: 

„Încercăm să străbatem timp și fapte…..fără să vedem, să auzim ori să simțim. Uneori avem mare nevoie de sprijinul celor din jurul nostru. Să vedem că suntem susținuți și apreciați în ceea ce facem. De multe ori, încerci să te modelezi ca persoană de mâine… înveți, citești, lucrezi… pentru a obține rezultate frumoase, dar așa cum o mică pasăre tremurândă are nevoie de sprijinul mamei pentru a reuși să mângâie înălțimile cu zborul ei de puf ori cum floarea are nevoie de căldură, apă, hrană… așa și noi avem nevoie de sprijin, încurajare, sfaturi, dragoste ori încredere. De aceea consider că lucrurile pe care această companie le-a făcut pentru noi au demonstrat două lucruri: în primul rând, că au încredere în noi și că suntem susținuți în ceea ce facem, lucru care pe noi ne-a făcut să ne alimentăm cu hotărâre și dorințe de reușită și să pornim din nou spre înălțimile strălucitoare ale cunoașterii. În al doilea rând, au dovedit că sunt iubitori de frumos, patrioți, oameni de valoare care încearcă să ridice România de azi prin perfecționarea și promovarea tinerei generații sperând la o Românie mai bună… Bravo Premium Porc Grup!”.
 
Maria Necula de la Colegiul Național ,,Unirea’’ Focșani

„Å¢in să mulțumesc și să evidențiez gestul absolut lăudabil al companiei Premium Porc Grup pentru suma considerabilă acordată nouă, olimpicilor, adică cei pe a căror umeri se va sprijini societatea zilei de mâine. Åži când spun „absolut lăudabil”, subliniez cu cea mai mare apreciere exemplul oferit societății de astăzi și nu numai acesteia, care nu acordă atenția necesară învățământului, a acelor copilași, dar și profesori care își pierd vacanțele și timpul liber dedicându-l educației și studierii… ce pot să spun, poate nu acesta era interesul. Nu pare un lucru prea impresionabil, evident, însă cei care citesc aceste rânduri și au trecut prin asta… știu foarte bine ce spun. În acest sens, mă bucur enorm că prin demersurile domnului inspector Vasile Ovidiu Allen am descoperit că încă mai există acei oameni dedicați, acei oameni care sunt dispuși să ajute, să încurajeze educația, evoluția și văd în elevi o nouă imagine a acestei țări, să muncească pentru aceștia. Personal, cu această ocazie încă mai văd o speranță, pentru care sunt dispusă să continui! Mă bucur enorm că trecând pe lângă aceste personalități performanțele elevilor vrânceni, care în ultimul timp și mai ales în cadrul catedrei de geografie nu sunt deloc de neglijat, ci dimpotrivă performanțele elevilor au clasat județul pe un onorabil loc 4 pe plan național, acești oameni inimoși, responsabili, apărători ai tinerei generații și a educației acesteia au dăruit o sumă consistentă de bani, un simbol plin de speranță și demn de respectul nostru, al elevilor și nu numai! Cele mai multe mulțumiri și însemnate aprecieri companiei Premium Porc Grup”

Inspector școlar de geografie profesor Vasile Ovidiu Allen

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?