Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Elevi olimpici, premiați astăzi la sediul Inspectoratului Școlar


Mai mulți elevi vrânceni vor fi premiați astăzi, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea. Este vorba de participanții la etapa județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare specifice disciplinelor limba și literatura română, limba latină și limba neogreacă.
Astfel, la ora 10.00 va avea loc premierea elevilor de clasele V-XII care au participat la Olimpiada de lingvistică, iar la 10.45 vor fi premiați elevii de clasele V-XII care au participat la Olimpiada de lectură – Lectura ca abilitate de viață.
La ora 11.30 sunt programați elevii de gimnaziu și liceu care au participat la Olimpiada de limba și literatura română, iar la 12.45 participanții la Olimpiada Universul cunoașterii prin lectură, clasele V-VIII. De asemenea, la aceeași oră vor fi premiați elevii care au participat la Olimpiada de limbi clasice – Limba latină, clasele VIII – XII, la Olimpiada de limba neogreacă și la Concursul național Cultură și spiritualitate românească.
De asemenea, la ora 14.30, tot la sediul ISJ, va avea loc premierea copiilor de clasa a IV-a care au participat la Centrul de excelență. La ora 17.00, va avea loc festivitatea de premiere a elevilor care „au obținut rezultate deosebite la Olimpiada de Geografie și Concursul Național de Geografie Terra, ediția 2016”, a transmis, pe facebook, inspectorul școlar de geografie, Vasile Ovidiu Allen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?