Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Află unde trebuie să îți înscrii copilul pentru admiterea în învățământul liceal de stat, în anul școlar 2016-2017


În Vrancea vor funcționa mai multe centre zonale de înscriere pentru admiterea în învățământul liceal de stat, în anul școlar 2016-2017. Potrivit site-ului Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Focșani sunt arondate unitatea gazdă, școlile „Alexandru Vlahuță” Focșani, Școala Gimnazială Golești, „Ioan Vodă cel Viteaz” Slobozia Ciorăști, din Milcovul, Gologanu și Cotești. La Åžcoala Gimnazială „Ion Basgan” Focșani sunt arondate unitatea gazdă, Liceul de Muzică și Arte Plastice „Gh. Tattarăscu” Focșani, Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” Focșani, Åžcoala Gimnazială „Emil Atanasiu” Garoafa și Åžcoala Gimnazială „Prof. Mihai Sîmbotin” Cârligele.
La Åžcoala Gimnazială „Anghel Saligny” Focșani sunt arondați elevii unității gazdă, Åžcoala Gimnazială Vînători, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, Åžcoala Gimnazială Răstoaca, Åžcoala Gimnazială Poiana Cristei și
Åžcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” Câmpineanca. La Åžcoala Gimnazială „Åžtefan Cel Mare” Focșani sunt arondați elevii școlii gazdă, cei de la Åžcoala Gimnazială Nr. 7 Focșani, Colegiul Național „Unirea” Focșani și Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani.     La Åžcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani sunt arondați elevii unității gazdă, cei de la Liceul cu Program Sportiv Focșani, Åžcoala Gimnazială Nr. 3 Focșani.
La Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești sunt așteptați elevii unității gazdă și de la Åžcoala Gimnazială „Principele Åžerban Ghica și Principesa Aristița Ghica” Sihlea. La Åžcoala Gimnazială „Mareșal Alexandru Averescu” Adjud sunt așteptați elevii unității, cei de la Åžcoala Gimnazială „Principele Radu” Adjud, Åžcoala Gimnazială „Angela Gheorghiu” Adjud, Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud, Åžcoala Gimnazială „Mihail Armencea” Adjud și Åžcoala Gimnazială Ruginești.
 La Åžcoala Gimnazială Nr. 2 Mărășești sunt arondați elevii proprii, cei de la Grup Åžcolar Mărășești și de la Åžcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” Mărășești. La Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești sunt arondați elevii proprii, cei de la Åžcoala Gimnazială Pitulușa și de la Åžcoala Gimnazială Vîrteșcoiu. La Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” Panciu sunt arondați elevii proprii, colegii lor de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, Åžcoala Gimnazială Movilița, Åžcoala Gimnazială Fitionești și Åžcoala Gimnazială Nr. 1 Străoane.
La Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești se pot înscrie elevii unității, dar și cei care provind de la Åžcoala Gimnazială Chiojdeni, Åžcoala Gimnazială Jitia și Åžcoala Gimnazială „Regina Maria” Vintileasca. La Åžcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Dumbrăveni sunt arondați elevii unității, dar și cei de la școlile Bordești, Gura Caliței, „Profesor Doctor General Gheorghe V. Zaharia” Popești și Urechești. La Åžcoala Gimnazială Tîmboiești se pot înscrie elevii unității, dar și cei de la Åžcoala Gimnazială Obrejița și Åžcoala Gimnazială Slobozia Bradului. La Åžcoala Gimnazială Nr. 1 Mera sunt arondați elevii de la Reghiu – Åžindrilari, Andreiașu de Jos și Nr. 1 Mera.
La Școala Gimnazială Cîmpuri se pot înscrie elevii unității, dar și colegii lor de la Åžcoala Gimnazială Răcoasa și Åžcoala Gimnazială „Simion Mehedinți” Soveja. La Åžcoala Gimnazială „Ion Diaconu” Tulnici merg absolvenții unității, dar și cei de la Åžcoala Gimnazială Păulești, Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” Bîrsești și Åžcoala Gimnazială „Dumitru Pricop” Negrilești. La Åžcoala Gimnazială Vidra se pot înscrie elevii proprii, cei de la Åžcoala Gimnazială Vizantea Mănăstirească și de la Åžcoala Gimnazială Vizantea Răzășească.
La Åžcoala Gimnazială „Dimitrie Gusti” Nereju sunt arondați elevii unității, de la Åžcoala Gimnazială Nereju Mic, Åžcoala Gimnazială Paltin și
Åžcoala Gimnazială Spulber. La Åžcoala Gimnazială „Barbu Åžtefănescu Delavrancea” Năruja se pot înscrie elevii unității, de la Åžcoala Gimnazială Nistorești, Åžcoala Gimnazială „Neculai Jechianu” Vrîncioaia și Åžcoala Gimnazială „Vasile Iftimescu” Valea Sării.
    La Åžcoala Gimnazială Găgești sunt arondați elevii proprii, de la Școala Gimnazială Jariștea și Åžcoala Gimnazială Å¢ifești, iar la Åžcoala Gimnazială Vulturu se pot înscrie elevii unității și cei de la Åžcoala Gimnazială Nănești. La Åžcoala Gimnazială Măicănești sunt arondați elevii unității, dar și cei de la Åžcoala Gimnazială Bălești, Åžcoala Gimnazială „Ionel Sîrbu” Ciorăști și Åžcoala Gimnazială Nr. 2 Bordeasca Veche, în timp ce la Școala Gimnazială Homocea se pot înscrie elevii unității și cei de la Åžcoala Gimnazială Ploscuțeni.
La Åžcoala Gimnazială Tănăsoaia sunt arondați elevii unității și colegii lor de la Åžcoala Gimnazială Boghești și Åžcoala Gimnazială Åžerbănești, iar la Åžcoala Gimnazială Nr. 1 Păunești se pot înscrie, în afară de elevii proprii, și ce de la Åžcoala Gimnazială Pufești. La Åžcoala Gimnazială Suraia sunt arondați elevii unității și cei de la Åžcoala Gimnazială Nr. 1 Biliești. La nivelul județului Vrancea va funționa și un centru special de înscriere la liceu, la Școala Ștefan cel Mare din Focșani.
Adresele unităților de învățământ și numerele de telefon ale persoanelor de contact AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?