Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Minifotbal de Vrancea – Adrian Toma: ”Vrem să ieșim din grupe la turneul final!”


Campioana Ligii de minifotbal AutoVip Focșani, Sanorom Bolotești, a reușit calificarea la turneul final al Campionatului Național de la Deva și Hunedoara din 1-3 iulie, organizat de Federația de Minifotbal din România. După o finală de campionat regional încheiată cu 0-0, în timpul regulamentar, dar pierdută la loviturile de departajare cu Ajaxx Dulcisimo Galați, Boloteștiul va reprezenta Liga de minifotbal Focșani la Campionatul Național!
Intrată, după Campionatul Regional, între primele 16 echipe din țară, Sanorom este pregătită de antrenorul cu licență A la fotbal, Adrian Toma, care este și jucător în formația campioană, dar a avut și peste 170 de apariții în Liga I de fotbal, sub culorile Oțelului Galați și Politehnicii Iași și a antrenat în perioada 2009-2012 formația de fotbal de ligă a III-a, CSM Focșani 2007, unde a fost și jucător. Tehnicianul care a dus Sanorom la performanțe ce erau doar dorințe în urmă cu unul-doi ani, a declarat după ce formația a devenit vicecampioana Regiunii Nord-Est: ” Împreună cu conducerea și băieții care-i antrenez am reușit să câștigăm primul titlu din istoria  echipei, după ce am condus campionatul cap-coadă. La Campionatul Regional a fost foarte dificil!  În faza grupelor, am întâlnit echipe puternice, din Iași și Bistrița, cu tradiție în minifotbal. Dar am reușit să motivez băieții și să trecem peste fiecare hop. Ne dorim să fim sănătoși și, cu toate că știm că va fi foarte greu, vrem să ieșim din grupe la turneul final! Mulțumim și pe această cale managerului Romică Corozanu, sufletul echipei, și celor care au crezut în noi”.

La turneul final al Campionatului național Sanorom va juca în grupa C, cu campioana Sălajului, Dia Guard Divino Zalău, campioana Hunedoarei, MCF Corvinul Hunedoara, și vicecampioana Devei, Roben Hațeg.  
„Am urmărit rezultatele echipelor din grupa noastră de turneu, știm care le este forța de joc și nu ne rămâne decât să avem rezultate bune și adunăm puncte pentru Vrancea!” a mai spus Adrian Toma.
    Toate echipele participante la turneul final al Campionatului Național vor avea asigurate, prin grija Federației de Minifotbal din România, cazarea și micul dejun.
    Campioana va reprezenta România la prima ediție a EMF Champions League, turneu care va avea loc la Maribor, în Slovenia între 23 și 25 septembrie. Licența de participare a campioanei naționale în Champions League va fi plătită de Hercules Tour.
Celelalte grupe ale Campionatului Național:
Grupa A – Ajaxx Galați, Chedra Tax Ploiești, FC Hermannstadt Sibiu, Dr.Brown Baia Mare;
Grupa B – AEK Oradea, Juventus Sibiu (campioana națională din 2015), Tanszmannshaft Bucuresti, Premier Soft Auto Driver Iași
Grupa D – Neatza & PrieteniiBucurești, Bentel Sistem Cluj Napoca, Extratereștrii Pokemoni Bistrița, Pera BMW Deva. (Articolul are ca suport un text trimis de Cristi Vasile, organizatorul Ligii de minifotbal AutoVip Focșani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?